Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta su koristili u Iraku da osvoje Faludžu nego bijeli fosfor. Tukli su Iračane dan noć sa fosfornim granatama. Kakve budalaštine od novinara. Kad Ameri spale pola Faludže sa fosforom onda se javi neki novinar nako 3 mjeseca sa "nepotvrđenim informacijama da je koripten bijeli fosfor". Kad Rusi isto to rade onda su divljaci. U svakom slučaju siguran sam da su Iračani, Libijjci i Sirijci (pogotovo onih 800 000 mrtvih u zadnjih 6 godina i 4 000 000 raseljenih) jako zahvalni na demokratiji koju su im zapadne zemlje donijele. Sad se trebaju i Rusiji zahvaliti na istoj šemi demokratskog ubjeđivanja. A kao zahvalnicu velikim silama dati će im neograničeno da im kradu i uzimaju naftu i gas. (ali oni su to već prisvojili svakako)
A kada se na yemen baci neutronska bomba onda je uredu i nema osude niti ikakvih vjesti o tome,ne branim nikoga samo budite objektivni u izvjestavanju,obektivnost danas nije jaca strana jer se samo izvjestava sta im se napise i rijeci koje treba da se kazu..Danasnji mediji su licemjerni sa svih meridijana svijeta...
ŠUPLJA 1 RUSIJA RAKETIRALA IRAN. ŠUPLJA 2 Putinovi avioni ubili 36 civila ŠUPLJA 3 „Rusija danas udarila na Homs. Ubijena su 33 civila, uključujući troje dijece i jednog volontera“. U potpisu je nepoznata sirijska volonterska organizacija „Bijeli šljemovi“. ŠUPLJA 4 Britanski mediji: Rusija u Siriji koristi zabranjeni bijeli fosfor
Britanske pogani, a sta su bacali kod nas. Najveca fasisticka zemlja poslije svaba.
Kad je u pitanju ovo zlo, nema zabranjenih sredstava..
ja sam za napalm i agent orange... svakako u pustinji ni nema sta da raste, neka se barem vehabije potruju....
nesto nisam primetio da su britanski mediji spominjali napade fosforom na Palestinu od zstrane Izraela, fosforne napad na Irak, od strane njihovog omiljenog partne SADa takod a britanski meidji mogu da jedu GOVNA
A ISIL inace ratuje prema medjunarodnim konvencijama!? Gazenje ljudi tenkovima i smaknuca bazukom s dva metra je ratovanj prema konvencijama!? Samo gazi teroristicku bagru,do istrijebljenja!
Znaci sto su ga Ameri koristili u Iraku, ovo je sasvim okej? Jos jedan dokaz da su Rusija i SAD tu po mjeru zderanja govana. I jedni i drugi gledaju Muslimane kao narod na kojima se testiraju nove rakete.
jbg britanci a sta ono bi sa hamburgom i drezdenom u 2 svjetskom?jel ono bi isti taj bijeli fosfor te 70000 do 100000 zivih spaljenih nijemaca.
bijeli fosfor, hmmm, ne sumnjam treba Islam iskorrijeniti sa planete pod razno raznim izgovorima, što istinitim, što lažnim, podvalama i slično. Svijet generalno mrzi islam, na žalost, toliko o njihovim ,,šupljim,, pričama.
Muni idi slazi domine, nisu ove teme za tebe ;)
@TITAN 007 NE PAŠE A? ALI JE TAKO, IZVINI ŠTO SVI NE MISLE KAO TI.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MOJA PORUKA S.A.D-u, Rusiji, Tuskoj, S.Arabiji , Kataru, Britaniji, EU, Asadu, Opoziciji, Kurdima, Iračanima, ISIL-u, Nusri i svim ostalim govnima. Je**m vam svima majku zločinačku i lažljivu!
Juraj.Janošik Pa koristile su ga agresorske vojske poput vojske iz SRBIJE i njenih aviona,pa vojske iz Hrvatske i njenih aviona itd,itd Sta se mi to moramo izvinjavati onima sto su nas bombardovali????????????
koja vojna sila je najjača na balkanu? u europi ili cijelom svijetu. samo usporedite. http://www.jutarnji.hr/ovo-su-najmocnije-vojne-sile-na-svijetu-hrvatska-je-zasjela-na-62--mjesto-na-listi--evo-koje-su-ju-zemlje-pretekle/1467965/
evo jednog odličnog današnjeg članka jutarnjeg lista, na kojem možete vidjeti koja vojna sila je broj 1 ili usporediti bilo koje dvije države po jakosti vojne sile. od balkana, pa nadalje... http://www.jutarnji.hr/ovo-su-najmocnije-vojne-sile-na-svijetu-hrvatska-je-zasjela-na-62--mjesto-na-listi--evo-koje-su-ju-zemlje-pretekle/1467965/ Uz tablicu poretka, tu je i još jedna zanimljiva opcija 'usporedbe zemalja po vojnim silama'. na to idite.
Nije Fosfor, ovi novinarcici ne znaju ni proguglti malo o vijesti prije nego je copy pasteaju u G translater. Radi se o thermitu
Isti qrac Bijeli fosfor tj.termit Koristi se odavno,najpopularniji u 2 svjetskom prilikom bombardovanja nijemacke,usavrsen u vijetnamu kao dodatak za napalm