Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iza izlaska iz EU slijedi i disolucija Velike Britanije. Britanski premijer će biti upamćen po tome što je ugasio UK, jer je vodio neodgovornu politiku kockajući se referendumom samo radi unutarstranačkih razmirica.
Naporni ste postali sa britancima...
Mr Bean, čuveni britanski nadrealista, je davnodavno u svom urnebesnom filmu previdio kako će to izgledati britanski EXIT ! Obavezno pogledati, nema se tu šta previše pričati. http://www.chud.com/articles/content_images/17/Bean9.jpg
Jer poslije izlaska NEMA ULASKA: NO ENTRY ! https://i.ytimg.com/vi/y1j2bXwLPRk/hqdefault.jpg
Jedan za drugim takav zivot je moj : )
Evo sada javljaju na radiju da ce nasa kompletna vlada na celu sa Bakirom, dati ostavku 1. Aprila....
Ne zapsoliće ako bogda 100 000 hodža do 2018 kako je i obećao !!
Brdo od covjeka!
Ovako su slovenski političari napuštali funkcije u SIV-u u Jugoslaviji, bježeći sa broda koji tone.
RAJE JEL TO PIRKE UBIVEN?