Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smdrljivi masni debeli englezi....mamu vam jebem pedersko-imperijalisticko-kapitalisticku...
englezi, jebo vas mister bean! zao mi fakat tih ljudi, kakvi terorist kakvi bakrachi, sigurno su nekakvi baushtelci, ali eto, tako im grah pao.
A gdje god imas srbina tu smrdi na govno.
masturbete jebem ti mater idiotsku
Jebala ti svoju mater!!!
Ko ih jebe kad primaju smrdljive i lijene Pakije! Od njih ama bas nikakve koristi, samo se grebu za socijalno. Indusi opet svi rade ali svu lovu salju u Indiju i nikoga ne diraju. Gdje god imas Islam tu imas i belaj.
Pita Mujo Fatu: - O Fato, mogul li te zvati Eva? Fata će na to: - Zašto? - Ti si mi prva...- reče Mujo. Fata zatim pita Muju: - A mogu li ja onda tebe zvati "Peugeot"? - A zašto? - Jer si mi 607-i!
Pregledao liječnik Fatu. Nakon pregleda pozove Muju u stranu: - Da ti budem iskren, Mujo, Fata jako loše izgleda. - Ni meni se ne sviđa doktore - reče Mujo - ali dobro kuha i zna s djecom...