Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se brzo sloze kad su u pitanju islamisti da bombarduju, sto tako niste bili brzi u Bosni 1992.g, da zaustavite cetnike da ne naprave GENOCID nad Bosnjacima ...!
Malo toga vi srokate. T Bude li to išto takvim tempom ovi će još 20 godina zlostavljat nedužne ???
Čuj meta bio kamionet sa oružijem... Pa imate li šta konkretnije?
Sabur. Svake sile vijeka!
jos 1 h od BAGHDADA JALA HABIBI
Kakav Bagdad, kamo sreće da tebi u dvorište dođu ??? Prišazi mamu, ssestru a Boga mi i ženu ako je imaš. Osim toga kako se priča ovi kozojebci znaju i na muško čeljade napast . Pa ti sad vidi šta ćeš i kako ćeš !!!!
Ah al se džeherem puni sa svježim muslimanima , lijepim Bolešnjacima ah ah ah . Jos kad im ja Šejtan ,gospodar Bolešnjaka krenem da razvaljujem guzove mojom ćunom eh eh eh.
ponesite ekstra bombi, da ne zafali...
Eugene genocidasu, ti nemas sta pricat niko nemoze biti veci terorista od vas plafon ste u tome.........
Halifa Ibrahim je naš predsjednik i vođa http://www.youtube.com/watch?v=dOc4CEFUYQc Plačite od muke ! A ovi mediji guše se sami u vlastitim lažima, šalju špijune koje daje koordinate za bombardovanje i onda kad ih zakolju, ispadnu da su kao neki humanitarci, isti humanitarci kao i Holanđani koji su direktno krivi za pokolj u Srebrenici. Islamska država ostaje, a preporučio bih vjernicima da se čuvaju interneta, zašto klix nije objavio da je naša usrana država kupila program za špijuniranje koji na oficijelnoj stranici košta 45 miliona ? Baqiya!
hahahaha prodaju im oruzje pa im unistavaju na sta je ovaj svijet spao sve $,daj bio referendum mjesec kasnije u skockoj jos bi idil za njih bio borci za demokratiju ahahhahhha sprdacina od svijeta sto nekih demokratija i to bas od onik sto se udaraju prsa da su demokrate.
jesu li odmah fakturisali izvedene radove..............
kamionet ...