Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje je ovo proseravanje....
Evo ulazem 10 KM na to da ce se mali zvat Bakir
Idioti.. Levati.. Moroni... Sta to tjera ljude da se klanjaju tek rodjenoj bebi, i po cemu ova beba po rodjenju zasluzuje da se zove buducim kraljem i liderom nacije... Mozda ce dijete biti totalni idiot, al svejedno on je kralj samo zato sto se je rodio u toj familiji. Lider nacije treba biti neko ko se za svoga zivota dokaze da je to u stanju i zasluzuje biti, niko nesmije imati urodjeno pravo da vlada zato sto je neki njegov daleki predak bio neka bitna licnost... Ne iznenadjuje me kraljevska porodica, jer svak bi volio da pliva u loju o trosku drzave i nista ne radi, iznenadjuju me moroni od obicnog sttanovnistva koji slave radanje "kralja".... Idiotizam teski...
...imamo mi našeg princa :)
Za grceve u stomaku preporucam mak sa Avganistanskih polja,svejedno ce ih naslijediti-
E gledaj debila na hiljade!!! Pa sutra ce taj princ kada poraste zivjeti od njihovog iznudjenog novca od poreza a kurcom nece mrdnuti!Oni ga slave a sutra ce ga kleti! Nemam nista protiv princa samo je pretjerano sve ovo brate.Upravo je izasao clanak o Sirijskim bebama i koliko ih je jos na ovom svjetu sto su tek rodjeni a djetinstva imati nece.
Neka se zove SHAHBAZ, zvučno ime.Kraljevsko ime.
Koja zabusantska nacija su ovi Englezi! Samo da je ne radit, pa makar i stajali ko telad ispred zgrade. Znam ih u dusu.
mali je rodjen u znaku pikhamera... Rođeni u ovom znaku su izrazito osjećajne osobe. Skloni depresivnim raspoloženjima kad im ponestane piva. Emotivno vezani za majčinsku figuru u liku dežurne konobarice. Ne podnose Lopate i Betone. Boja Pikhamera je ružičasta, a totem iz biljnog svijeta je kakaovac. Bice pjano i kurvaros teski!
Edward Dos Santos Miguel Habanero Phillips Wu Tang Semso - levati su to...
Ovaj će direkno naslijediti Elizabetu kada (ako) jednog dana umre.
Ova beba će direktno naslijediti Elizabetu kada (ako) jednog dana umre.
i dalje se zanimaju za robovlasnike cc
...nek' se djete zove kao ja!!!
Koliko ih se okupilo, svi kontaju da su babo, a majka neće da kaže ko je.
Ko ce ga sisati zna li se?
Britancima je bas dosadno...
Ha i ja se rodio samo Dnevni avaz napis'o : U porodilištu Jezero danas je rođeno 14 beba , 7 muških i 7 ženskih beba. I to je to. A oni pišu k'o da se Reis rodio.