Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedobog da se neko sjeti nas ovako vaditi iz gov*na. Pa propala bi cijela Evropa dok bi se namirili ovi naši lopovi u politici...
Tom, jesam se i ja zaduzio... :(
Ovaj se zajebava na račun Grka?
treba liku za Ibize pa skonto semu ;)
E sad lagano nek krene s duplanjem, uz pretpostavku da neće pasti mogao bi doći do traženih 1.6 milijardi već do kraja večeri.
E moj Fini, , ,
eo od mene 6 eura...A jesam beg..
taman kad on skupi 1.6 milijardi eura, Grci se zaduze 3.2 milijarde pa laganini povecaju si penzije i plate, a ti skupljaj opet
Nije problem Londonci ce skupljati prilog u visini cijelog piva :)
Mislimda ce im biti najbolje da izadju iz EU koja sluzi da bigate drzave budu jos bogatije a siromasne drzave da budu servis sa radnom snagom koja ce raditi prljave poslove koje njihov narod ne zeli da radi, npr. Njemac zaradi prosjecnu platu Bosanca za 2 dana, ima bolje uslove za rad, osim stanova sve im je jeftinije i kvalitetnije nego kod nas. Ako BiH i drzave bivse Jugoslavije udju u EU za 30 - 50 godina ovi prostori ce biti nacionalni parkovi sa minimalnim brojem stanovnika, samo onoliko koliko ce biti potrebno da se odrzava turizam, oni ce za 7 dana rada imati toliko da plate 15 dana odmora a mi cemo im se smijati ko majmuni i nuditi vrhunski provod za male pare.
Deder nek se neko sjeti i nas..
humanitarac. ovo je poso, jbs sve ostalo odo skupljat pomoc za grke