Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izglasaju li sankcije Iran već danas popodne prestaje izvoziti naftu u EU. Grčka pa-pa.
Sankcije Iranu samo zbog sumnje,a podržavate ili ignorišete očigledne zločine u svijetu.
to su neke politicke igrarije..evropa moze bez njihove nafte ali bit ce malo teze..meni je zao iranskog obicnog naroda jer ce on nadrljati kao i mi koji zivimo od minim alne mirovine i plate tako da ce auto biti luksuz..a sto se irana tice on je zavisan od ostalih pocev od lijekova,poljoprivrede,industrije jer on zivi i opstaje od nafte koji su mu jedini resursi..ja se pitam sta ce bliski istok kad nestane nafte??morat ce ici trbuhom za kruhom tj morace biti velike migracije prema ostalim dijelovima planete..
j.ebe se iranu hoce li mu evrpoa kupovati naftu,dok je kine i indije za njih nije problem,kako su providno ovi svjetski kauboji od amerikanaca,svi koji imaju atomsko oruzje su bezopasni a iran koji jos nema on je opasan,hehehe ,ljudi jos je ostala samo iranska nafta i plin, i sve su poklopili,
Prvo ce bit sankcije za naftu ok al da hoce na tome ostat. Iran moze prezivjet i bez Europe i njihove kupovine, ali te sankcije prvo snosi europa i njeni gradjani pa ce onda oni uslijed poskupljenja nafte dati zeleno svjetlo da se Iran i vojno napadne. Eto zivi bili pa vidjeli!
Do kraja godine cijena jednog litra euro 95 iznositi ce 5 KM....
90 posto izvoza ide u evropu koja je POSLIJE Kine najveci kupac nafte,zar je 10 posto vise od 90 posto!?
Boli njih sto te sankcije nama ostalima znace skuplje gorivo ne znam sto se vise igraju sa time svi imaju pravo da istrazuju pa i da otkriju sta vec istrazuju ako je to nuklearna energija ok onda je to to, Izrael ima to je izgleda ok, Pakistan ima i to je ok, Indija ima sve sjajno a kada Iran hoce ne nemoze stvarno kokseri veliki