Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanci ce zavaditi EU iznutra i izvuci sve sto im treba
Budu li se francuzi mangupisali pocinje snimanje nastavka Alo, Alo.
Haman bi da se yebu al' da nekom drugom udje.
Englezi su pametan i pragmatičan narod. Ne žele druge narode u svojoj zemlju. Dugo su se protivili ulasku Bugara i Rumuna, koji čine veliki broj tamo, a posle Hrvatske i navale Hrvata tamo, to je bilo previše. Sada kada su povrh svega došli i imigranti odličan korak je bio napuštanje Unije. Zaštitiće svoje tržište, osiguraće granice, imaju vlast u svojim rukama prosto rečeno.
@NinoBelovSRB hahahahahahahahha izgeda da samo ti saam sebi dajes Like-ove... I jos par debila iz RSa gdje imate struje i Internet...
@BHRealnost3 Neće više od jednog puta :D
Naguziće ih Britanija ko da gledam...
Fino će izigrati jedne protiv drugih... Kao i svako drugi dosad.
Jedina nada su oni referendumaši sa sjevera...
Britanski premijer Theresa May - Google Translate majka