Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili kako je velika britanija postala probušeni dolar.
Cameron i njegovi separatisti su pokrenuli spiralu zla i uništenja Velike Britanije, isto kao što je, ukidanjem autonomije Kosova i Vojvodine, Milošević nakon kojeg, se je kasnije dovezao Franjo, a koje je podržala balkanska rulja, uništili Jugoslaviju.
Cameron nije bio separatist, o cemu pricas? A to sto ti komentator ima 9 pluseva i samo jedan minus govori koliko glupsona je na Klixu.
@Huso_sa_SA Moram priznati. da za Camerona nisam sa detaljima njegovoga uticaja na referendum upoznat, ali stim da je on premijer UK, imao je mogučnosti da utiče, da ne bude ovakav rezultat, posebno u Engleskom dijelu UK.
avaz vs klix
FRANCUZI I SVABI SU PRIZELJKIVALI DA SE ENGLEZI IZDVOJE.