Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto mi u bosni nemamo ljude, koji su spremni umrijeti za svoje ideale ? jer smo pi*ke... zato nam i jeste sve ovako...
Licno bih volio vidjeti formiranje organizacije koja za cilj ima \"maltretiranje\" srba
Breiwik kakio! Anders B. Breivik: Kakio sam like a boss.
Surova stvarnost: kada shvatiš da misliš da su samo muslimani teroristi, jer ti tako govore Bosanski mediji...
Norvežaninu Breiviku službeno sude za terorizam: 1. http://news.yahoo.com/video/world-27148842/breivik-charged-with-terrorism-28537427.html 2. http://www.cbc.ca/news/world/story/2012/04/16/norway-brevik-trial.html Toliko o onoj teoriji da je Breivik musliman bio bi terorista, a kad nije musliman onda je samo ekstremista. I koji je za razliku od islamskih terorista gađao Norvežane, i u svojoj zemlji, a ne strance sa Istoka. Sad pocrkajte od muke što se svi teroristi nazivaju pravim nazivom, kao što i ovog Norvežanina nazvaše teroristom također.
To sto oni nisu preuzeli odgovornost ne znaci nista,stormfront je zlocinacka organizacija a zna se da je Breivik bio clan.Osim toga,terorista moze biti i samo jedan covjek bez ikakve organizacije za ledjima.Za medije se slazem.
Stoji to, ali da su oni zvanično preuzeli odgovornost za napad (kao što to rade druge terorističke organizacije). To što on ima isto mišljenje kao kreteni sa Stormfront.org ne znači da se može svrstati u teroriste.... Malo su mediji iskrivili sliku o terorizmu. Nije kriva Europa što se kod nas muslimani nazivaju teroristima, krivi su naši mediji. Pa prvo sarajevo-x je Mevlida proglasilo teroristom jer je vehabija, a nisu imali nikakav dokaz da je povezan sa ter.organizacijom. Neki dan momak leži prebijen i nesvjestan na cesti i oni ga uslikaju i napišu da je lopov a nije dokazano (ok, vjerovatno jeste, ali se moglo desiti da nije...). Žure da budu ekskluziva a ne čekaju informacije od policije...
Stoji Stormfront.org koji je u sustini,hriscanska teroristicka organizacija
Pun si predrasuda.Nemam curu niti cu je ikad imati,ne mogu osjetiti ljubav koja, u sustini,ne postoji,ali to ne znaci da idem okolo ub.ijati ljude.
Idete mi na neku stvar sa tim komentarima nije musliman pa nije terorista. Isto papagaji. Teroristi pretežno prođu obuku, iza njih stoje organizovane terorističke ORGANIZACIJE i koriste teror da bi postigli svoj cilj. Da iza ovog monstruma stoji neka teroristička ORGANIZACIJA, bio bi i on terorista.
Upravo si opisao veliki broj ljudi koji ostavljaju kometare na klix.ba... Sve bolesnik do bolesnika
niej musliman pa nije terorista vec samo serijski ubica koji je izvrsio ubojstvo vise ljudi
Koje smece od covjeka. Kladim se da nikada nije imao curu, nije osjetio ljubav, nista. Sjedio kompleksas sam u sobi pored kompjutera i ufurao se da je neko i nesto, da je gospodar zivota i smrti. Jasna posljedica vremena u kojem svi zivimo. Najgore od svega je sto je jos jako puno ovakvih kao on i sto je samo pitanje dana kada ce se opet desiti nesto slicno ovome.