Desničarski pozdrav na suđenju
16
Breivik: Ne priznajem norveške sudove
Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO GA NE NAZOVETE KATOLICKIM TERORISTOM, JER ON TO I JESTE, NEMOGUCE DA POSTOJE SAMO ISLAMSKI TERORISTI DA SE ZVAO MUHAMED ODMA BI MU PRILIJEPILI ETIKETU ISLAMSKI TERORIST, A OVAKO JE SAMO PO NJIHOVOM NEKAKAV MILITANT.... ON JE : ANDREAS KATOLICKI TERORIST
On drži highskore u ovakvim napadima, pa vi pričajte. I ne kontam zašto te tačke stavljate, riječi ku­r­ac, pi­č­ka i ostale se sasvim normalno daju napisati.
\"Breivik: Ne priznajem norveške sudove\" U Seseljovom stilu...sve je to ista sorta...pod noz i pustiti prljavu k`rv iz njihovih vratova.
Javljam se iz Osla - ovaj monstrum je nasao inspiraciju izmedju ostalog i u Karadzicu i Mladicu, koje spominje u svom tzv. manifestu. U tom istom odvratnom manifestu detaljno opisuje kako bi se i Bosnjaci trebali silom deportovati iz Evrope, prosto jer nisu hriscani. Jasno je da je motiv njegovih uzasnih djela \"odbrana\" tzv. hriscanske Evrope - on sam to naglasava, i radi se dakle o hriscanskom teroristi.
Još bitnija razlika je da tih \"freelancera\" u Europi ima milione a radikalnih islamista u Europi stotine. U Karačiju je obratno ali libo me za Karači.
Vjerski i nacionalni fundametalizam je isti bez obzira da li se radi o Pakistanu ili Skandinaviji. Jedina razlika je da jedni farbaju kosu peroksidom a drugi bradu kanom.
Braneći Europu opet će je sravniti sa zemljom.
pa krscanske su bile organizacije njemacki raf, italijanske birgada rossa, spanska eta, irska ira, ali su one nazivane npr baskijska separatisticka organizacija eta, irska republikanska armija ira, crvene brigade i red army faction germany idr. dakle naci ce se opravdanje da kada se stvari nekome ne svidjaju i ne odgovaraju onda nazivaju drugacijim imenom, srbima su hrvati, bosnjaci ili albanci bili separatisti, fundamentalisti kada su se odvajali od srboslavije ili srbije a nisu za svoju spc rekli da je hriscanski fundamentalista ili sponzor terorizma. Dakle ovaj breivik kao da je isao na casove kod servijanera ni oni ne priznaju sud u hagu pa ipak su svi u svetom srbskom gradu haag ili den haag kako god najvise serva ima u haagu XD
i još nešto: nemojte me pogrešno shvatiti, ali ja volim stvarno p.uš.iti muslimanski k.ura.c
Antiislamist pobio katolike ??????? ovaj je propo ko žeton,njemu nije onaj što je pucao po ambasadi \"ni do koljena\" zatvorite skota na 40 godina pa nek pjeva borbene.
I da, ja sam zadojeno vlaško kopile, da ne zaboravim rijet
@zapad ZASTO GA NE NAZOVETE KATOLICKIM TERORISTOM, JER ON TO I JESTE, NEMOGUCE DA POSTOJE SAMO ISLAMSKI TERORISTI DA SE ZVAO MUHAMED ODMA BI MU PRILIJEPILI ETIKETU ISLAMSKI TERORIST, A OVAKO JE SAMO PO NJIHOVOM NEKAKAV MILITANT.... ON JE : ANDREAS KATOLICKI TERORIST .......................................................... Ovo sto ti pricas je jos jedna jadikovka vas muslimana o tome kako ste vi navodno ugrozeni, svi su protiv vas bla bla. Ovaj covek nikad nije ub.ijao u ime Hristovo ili u ime svoje vere. Kao sto mozes da vidis u tekstu ub.ijao je pripadnike svog naroda (simpatizere laburističke stranke) koji su omogucili imigraciju u njegovu zemlju i \"prljanje norveske kr.vi\". On je rasista i u ime tih ideja je ub.ijao a ne kao islamski teroristi u ime al.a.ha i islama. Zato se on ne moze nazvati hriscanskim teroristom. Da ne pominjem ovu tvoju nebulozu da je on KATOLICKI terorista a u norveskoj i nema katolika. Samo pokazujes koliko si neinformisan.
Po očima mu možeš zaključit da nije normalan.Bolestan um
treba ga izruciti Saudijskoj Arabiji, tamo znaju kako postupiti sa ovakvima!
sad nešto razmišljam, kako smo mi s.r.bi svi odreda p.e.de.ri, i samo mislimo kako se nataknut na kakav dobar muslimanski k.ura.c
srbi su najgluplji narod u Europi (po IQ = 80 na granici sa maloumnicima) -istraživanje Trinity univerziteta, Dublin
U ljudskoj biti je od kako čovjek postoji urođenost za uništenje drugog i opstanak. Svi smo mi od krvi i mesa, samo loše pameti što dovodi do grabežljivosti, osvajanjem. Ljudski rod neće opstati i sam će se uništiti. Nisam vjernik, ali jedina zdrava vjera u svijetu je islam.