Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
đes\' lafe, nije ti to Sud BiH
A on nije terorista mamu im j e b e m cionisticku
najzalosnije je sto ima istomisljenike sirom Skandinavije rasisam se siri Evropom ,ponovo, kao 30-tih godina proslog vijeka. ekonomskakriza, rasisam i onda svjetski rat :(
pocinitelj napada=terorist , protumuslimanski militant=krscanski militantni terorist, ne mogu da shvatim kako su cinicni ovi sto postavljaju ove informacije na S-x, pokusajte stvari oznacavati pravim imenom, taj Brajo je ni manje ni vise nego terorist, i to krscanski kako sam sebe izmedju redova i naziva, a to sto hoce da ga izvuku i spase prdekane to je nesto drugo.
MA JA BOLESTAN COVJEK, PUSTITE GA PA I NIJE NEKI ALI BALI ILI TAKO STO DA GA DRZITE PO ZATVORIMA
PROTUMUSLIMANSKI MILITANT??????? KRCANSKI TERORISTA ZAR NIJE PRAVILNIJE????? UBIO 72 DJECE I MILITANT CCCCCC
Tebe treba na giljotinu, to si zasluzio, kakva sloboda i kakvi bakraci.
koji pacijent hahahaha