Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pogledaš, oni na ostrvu su bili socijalistički politički podmladak. Za časna djela niko ne treba da se kaje ili izvinjava.
Pravo lice Papske liecemjerne marve.Znate li da su krstasi u prvom krstaskom pohodu na Kuds tj Jerusalem u jednom danu ubili 240 000(dvije stotine i cetrdeset hiljada) civila.Krscanski historicari prepricavaju da je krv dosezala do dokoljena njihovih konja. Eh takvi danas nas nazivaju teroristima.Takvi danas nama donose \"civilizaciju\" i \"prosperitet\" i \"slobodu\" u Islamski svijet. Hvaljen neka je All\'ah koji je iz Svoje milosti dao heroje ovog ummeta kao sto su Usama,Azam,Mulla Umer,Zavahiri,Kashmiri i ostali ponosni sinovi blagoslovljenog dzihada naoni principu Objave.Svijet ce pored medijske dominacije cio krstaskih medija kada tad vidjeti pravu prirodu muslimanskih boraca.Tj da su stvarni oslobodioci citavog svijeta koji ima namjeru da izvedu ljude iz obozavanja laznih bozanstava u obozavanje samo Njega Uzvisenog.Dzihad je najuzviseniji nacin obozavanja Gospodara Svijetova.Samo nebeske duse dobiju pravo da uzdizu Njegovu Uzvisenu vjeru.Budite muslimani,budite monoteisti.
možda su arapi uzeli autorska prava na riječ terorist
Kako ce se pokajati kad psihopati ne razlikuju dobro od loseg.
kako određujete ko je ekstremist a ko terorist ?
nije ekstremist nego TERORIST
Kakvi entiteti kakvi bakraci? Bosna je Bosna nema entiteta i govana... Bosna je jedina i ako je budemo dijelili po nekakvim entitetima samo cemo je halalit drugome.
Da li ovi iz manjeg entiteta, kao i oni iz virtualnog treceg, dozivljavaju ovog lovca na nevine kao svog? ampak i Zivko ga sigurno dozivljavaju kao templara danasnjice.
Kada su krstasi bili ljudi?? Kada su krstasi pokazali kajanje zbog svojih zvjerstava protiv nevinih ljudi??? Nikada!!!