Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se SP u Izraelu održava ovih problema ne bi bilo. Smrt Bosni i Palestini, sloboda Izraelu i jevrejskom narodu. Pozdrav od Mujesire, primačice k.u.r.če.va iz ITC-a Zenica. Živio Aariel Sharon.
Strašno.
Sta to briga svabe.Oni svoju hranu ionako kompletnu donose sa sobom.I svoje kuhare naravno.
zašto uopće organiziraju svjetsko u zemljama trećeg svijeta. Glupi sepp blatter, kraj njemačke, kolijevke nogometa engleske,austrije,švice,francuske,nizozemske,danske, on eksperimentira sa brazilom.
pa nije evropa svijet,sta fali brazilu?pa svako ima gresaka.niko nije savrsen.i nije brazil zemlja treceg svijeta.
po tvojoj tezi bi se trebalo svijetsko igrat samo u evropi hahaha pa nije to euro bolan bolan.svijetsko se mora igrat na svim kontinentima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...nema druge, ponjet pašteta, narezaka, sardina i sudžuka :)
Salem neka ponese vrecu dvopeka.Obavezno!!!
...zaboravih, visočke suhovne :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma daaaaaaaj...