Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde vlaxi zavezi, ti krades i muhe kad si van svog brloga. ne umisljaj da si ti europejac, ti si balkanski vepar..cuj on evropejac heheheh, svasta eblo tere svoje...evropejac hehehe, zalosno oca mi a ujedno i smijesno hahahha.
hehehe, cuj odstetu... lopurda je po svim bozijim i ovozemaljskim zakonima trebao svaki dan dobijati porciju pendreka minimum 3 puta na dan. .ebo ti tu njihovu demokratiju, zato ce evropa otic u k.urac krasni od ovih silnih islamista terorista i kriminalaca.. oni i jesu u evropi na zadatku da je sto vise uniste i eventualno nasilnim neprirodnim progresivnim natalitetom ucine sto vise islamskom.. hvala bogu, postoje neke struje u toj evropi koje se u posljednje vrijeme odlucno bore protiv te posasti koja se zove islamizacija
gradjani
A STA CE OVI KOJI SU ZATVORENICI (GRADZANI) DRZAVE BIH DA DOBIJU OD MUJEZINOVICA I SILAJDZICA ZA USLOVE U KOJIMA ZIVE I RADE ?
samo toliko ?!