Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legalizuj prirodu, ne troši novac i vrijeme policajaca na gluposti, nek se brinu o krađama i ubistvima.
Da Bog da ti se dijete onda sa 14 godina uhvatilo te prirode!!! I ubistva su "prirodna"! Zivotinje ubijaju jedna drugi svaki dan. Macka zadavi macice da bi se parijo sa mackom! -.- Ne mogu da vjerujem kako plitak mozak jedna nacija ima.
@Sarajevo_sg ne znam stvarno šta sam ja tebi rekao da spominješ moje dijete, pokaži malo pristojnosti. Ko je rekao da trebaju djeca da puše ovo uopšte, kad se legalizuje staviš preko 21 godine fino i to je to. Malo je 18 godina za već legalne droge, alkohol i nikotin i to treba dići. I nema jedna nacija "plitak mozak", već je legalno u Washingtonu, Coloradu, Holandiji, Urugvaju i ako neko postane ovisnik fino na liječenje i medicinska pomoć, kao što se radi i sa alkoholom, a ne u zatvor i još mu više uništavati život.
Kakvi amateri.. Totalnom strancu ponudili kilu robe? Boze me sacuvaj...
Jazzba profesionalac, nisam te prepoznao :D
Samo tisu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne da se bosancu s travom u zadnje vrijeme pa ni u jebenoj Austriji hahaha
Nista mi nebi smetalo da ljudi koji prodaju drogu odma idu na strijeljanje. Unistiti drugom zivot da bi se obogatio. Fuj
Legalizovati travu kao i duhan i to je to! Uzimati lovu kao holandija i puniti drzavne kase!!
Onda treba legalizovati i ubistvo. Za svaku glavu koju skines platis 10.000€ i punis drzavnu kasu. Sta mislis o tome?
Ne nego treba zabraniti i ćevape i hamburgere jer uništavaju zdravlje i debljaju ljude koji onda umiru, glupa ti je logika
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a levata adelise mi
Blento jedan znaš li ti kol'ko je to džointatata
Neda Dida!
Decko se zive Miroslav T., rodjen je u Loparama, a zivi u Austriji vec duze gdje se bavi svojom strukom: KRIMINALOM.. Inace sebe deklarise kao SRBIN, i nije nikakav Bosanac. Vijest je potvrdjena od strane njegovih komsija, a jednog mog poslovnog partnera.
I on bi volio da nije srbin!!
DODIK SPRIJEČEN DA ODRŽI GOVOR NA ZBORU KOD MANASTIRA MOŠTANICA U BOSANSKOJ DUBICI... Milorad Dodik spriječen je da se obrati narodu okupljenom na manifestaciji kod manastira Moštanica "Veče ojkače", nadomak Dubice, koja se tradicionalno održava uoči pravoslavnog praznika Preobraženije. Incident se desio 18. avgusta naveče, kada je Dodik pokušao da se popne na binu i održi govoranciju, ali ga je u tome spriječila grupa mladića. Došlo je do verbalne rasprave i komešanja, ali sve je završilo na tome. „Ti se ne možeš obratiti“, rekao je jedan iz grupe mladića, koji su spriječili Dodika da se popene na binu i obrati narodu. „Ja sam predsjednik republike“, odgovorio je Dodik. „Neka si predsjednik republike, nisu posjetio ni opštinu, a dok si ti u ratu švercovao cigare, moj otac je poginuo i možeš proći samo preko mene mrtvog“, odgovorio mu je mladić. Nakon toga Dodik se okrenuo i otišao u šator koju je postavio SNSD. Pod šatorom je bilo 650 ljudi, dok je pod SDS-ovim šatorom bilo 1400 ljudi
Dodik je, prema pouzdanim informacijama, trebalo da obznani da će uskoro doći do promjene skupštinske većine u Dubici, jer mu je tako obećao Pantelija Ćurguz, novopečeni SNSD-ovac. Niti je to Dodik uspio obznaniti niti će doći do promjene u skupštinskoj većini u Dubici, koju predvodi Srpska demokratska stranka. Ovo je prvi put u osam i po godina njegove vladavine da je naišao na otvoren otpor građana, koji su ga spriječili u njegovim nakanama. Očito je da se u Republici Srpskoj mnogo toga promijenilo, a još je očitije da će kampanja obilovati incidentima, koji bi, nažalost, mogli biti i na granici fizičkih sukoba.
Zulfooooooo, čitam ovaj tvoj komentar i nikako da se otmem dojmu da možda ti nisi taj prikriveni policajac. Ali opet, mislim da su tebi uspjeli uvalit bar 3-4 kile prije nego su pali. Pa jbg. ti ni svjestan nisi na koji članak ostavljaš komentar , droga i skup u Dubici mogu imat veze samo u toliko što je i Duduk veoma mnogo opijen vlašću ??????????? Usput, baš mi se sviđaju ta događanja u Dubici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izvozimo kriminal he he
Citam ove komentare i sad je bitno ko je.. Ne bitno koje nacionalnosti je, bosanac je.
Dragi mi je kad uhvate bilo koga ko se bavi drogama.
Vidi mi minusa.. 10-4, znaci negdje 1/3 se voli baviti drogom
skupo brate, kod nas kila ide za duplo manju lovu...
Al je i duplo losija.
biiiznis ša ti znaš šta je biiiznis 😂😂😂
Zasto sve lose pripisujete Bosancima, a dobro Bosnjacima, Srbima i Hrvatima?
Hoces reci da se u ovomtekstu radi o Bosnjaku a ne o Bosancu?!
JA samo želim reci da sam glup.