Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanac jel bas? kad je neki ubica ili nasilnik odmah ga proglasite Bosancem ako je nekim slucajem dobar sportista, glumac ili barem inzinjer onda je veliki Srbin ili Hrvatina.....Odjebite!!
Koji si ti debil, da si pobjegao nazad u BH, bio bi od prije poznat policiji, naprvio bi nagodbu sa sudom, I prihvatio da budes u zatvoru otvorenog tipa, I vec za par dana na koristenju godisnjeg odmora....
Baš me zanima je li se on baš izjasnio da je Bosanac. Jes' al' u kurcu...
Kad je ubojica onda je Bosanac, a klixovci?
E moj dragane ti u ameriku i ženu poveo. Ko da ideš u drva i nosiš panj na leđima.
Nista drugo nije ni zasluzio nego da ga osude na dozivotnu robiju. Samo mi je zao te djece sto moraju nastaviti zivot bez majke.
ali nije lose sto ce nastaviti zivjeti bez ovakvog oca... tragedija, u svakom slucaju...jadna zena...
To je jedina pozitivna stvar, sto bar njega nece morati da trpe. Ali nece im biti lahko, treba sad sam ici kroz zivot.
e budale, da je dosao na odmor u bosnu i ovdje je rokno maksimalno bi dobio 2 godine uslovno
gdje tamo pa još ruku na ženu....tamo je nesmiješ krivo pogledati.
lijepa moja Bosna
Kad nesto useru onda su iz Bosne, a svaki drugi put su iz Srbije.. Mrs...
cuj dragan pa on je karavlah..
Zar je vazno vise sta je? Ako je iz Bosne za Amerikance je "Bosanac" njih najmanje interesuje jesi li Musliman, Srbin ili Hrvat!!