Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan decko, isao trbuhom za kruhom, od nemastine, pa mu objavljuju ime u javnosti... A kad razni kriminalci siju teror, objave im samo incijale...
Švabina Marina :))
Jel prizno i na Čengić Vili ili samo na Malti?
Šta ste mi se nakacili na komentar saljivog-edukativnog karaktera sa politikantskim upadicama. Boli me dupe šta je dimitrije.
Pa dobro novinaru,kakva je ovo vijest,toliko kriminalaca oces s ramenom svaki dan na ulici(osudjenih)a ne smijes da to komentarises,a ovaj covjek nije nikog ostetio ,pa ni drzavu Maltu,boravio ilegalno,??alo nije rasturao drogu,uzimao iz budzeta radnika i penzionera,itd.samo je sebe zeznuo,i vi ga jos ovde vise imenom i prezimenom da ga balkanska carsija pljuje.
"Dimitrije Stjepanović koji živi na Malti priznao je da je krivotvorio dokumente kako bi ostao u TOJ ZEMLJI" nije to zemlja to je naselje u Sarajevu :)
Evo samo im ti trebaš tamo na Malti, to sve kući poslati!
"Bosanac" Dimitrije Stjepanović..... cisto sumnjam da se izjasnjava da je bosanac
luna.luna uslovno znaci nece u zatvor, nego ako opet bude krivotvorio nesto slicno u roku 6 mjeseci, e onda ode u zatvor na 6 mjeseci.
e bas mi ga je zao, pustite covjeka neka zivi
Ne bi bosanac priznao
Cim je zasro, kaze bosanac...a kad je kakav uspjeh, e onda je srbin iz BiH.
Dimitrije sine,razumijem te i nikako te ne osudjujem