Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci su u siriji ilegalno..ali izgleda da to nikog ne zanima..
Pa to i jeste problem..ljudi su se pomirili s tim..
Industrija moze funckionisati i bez otimacine.. Kina recimo nije bila u ratu zadnjih 30-40 godina.. ratovi su neisplativi... Cak i kada osvojis teritoriju..ostaje opustosena od sukoba..pa to treba opet izgraditi.. a onda tu su i oni koji te zele napolje..pa trosi pare na zastite i td.. Trgovina je rjesenje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
u top ganu smo navijali za amere... niđe veze!
sad mi je drago što su roknuli "gusa"
hah ćalovino
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
U toku je svjetski rat protiv Islama. Prvi dio, zadnjeg svjetskog rata, na Zemlji. SAD, EU, Rusija, Kina itd. VS. "potencijal Islama"
jesu li popili kavicu .....
to avioni pisaj te po balijama kad su blentavi sami od sebe.
yebali vas borbeni avioni....i rat
Sutra će CNN objaviti kako su dva američka padobranca bezbjedno spustili na tlo.
lav is in di er
Lavrov lijepo reče.. “We have very few specifics which could explain what the US is exactly doing in Syria and why the results of so many combat sorties are so insignificant”
Lavrov gresi, otkako su amerikanci poceli da 'bombarduju', ISIS je sve jaci i sve vise teritorije zauzimaju.Prema tome,rezultati americke intervencije su veoma znacajni
Visoka politika se uglavnom vodi "u rukavicama", a Lavrov je zaista majstor u tome.. Što se tiče Rusije.. znaju oni odlično čije je čedo ISIS, pa su zbog toga i tražili od Asada da ih pozove u goste..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I jesu li slicice mjenjali
Ja i ?!