Spektakularan oproštaj
0
Borbeni avioni poletjeli na posljednji let
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi avioni su IDEALNI za odbranu bosanskog neba.Treba ih kupiti ako zele da ih prodaju !!Ili mozda poklone ako ce vec bacati!! Ovaj avion je fantastican za male brdovite zemlje i odbranu njihovog neba.moze se maskirati u sumu i pletiti sa proplanka,\"cuchati\" iza brda i cekati neprijateljski avion.Manevarske sposobnosti su fantasticne i u odnosu na druge lovce za par klasa bolje.Ovaj avion ima Austrija u svojoj floti a Austrija je slicna Bosni po planinama! NEMOJTE BACATI;DAJTE NAMA! Fala! kupovacemo rezervne djelove,naoruzanje,elektroniku i obuku a tu je fina lova,bolje nego bacit na otpad.A i Servima bi bilo sve jasno pa bi sutili ko bubice :D
Tuzno je da su svjetski mediji stvorili takvo okruzenje, da je normalna stvar danas da se o \"umirovljenju\" borbenih aviona govori kao o tuznom dogadjaju. Kreiranje okruzenja u kojem se cijeni oruzje (borbeni avioni npr), u kojem se favoriziraju likovi iz borbi, doprinosi da se cesce desavaju stvari kao danas na Skenderiji pucnjava. Dakle djeca odrastaju u okruzenju u kojem je ovo tuzna vijest, u kojem su filmovi, serije, showovi, a posebno igrice krvave i pune oruzja. Ne razumijem kako nakon svih ratova ljudska rasa i dalje sebi dozvoljava luksuz ratovanja. Uzdravlje!
Harrier, best combat plane ever...
Za cim zalite, za oruzjem koje je na hiljade ljudi u crno zavilo, FUJ.
Pushim kite Srpske..Sta cu kad sam iskompleksirana loyava baliyetina..
letimo,letimo,letimo i sa bombicama ka Serviji da poletimo :) bas su slatki,siguran sam da je vecina djelovala po Serviji,zemlji sluga,u akciji oslobadjanja Balkana od chobanske Serviansko-sluganijske prisile i zuluma Slatki su:) kako bi fino krasili Bosansko nebo
A šta će sad biti sa Call of Dutyem...:(
Šta su ovi naše braće pobili u afganistanu :( allah ih nagradio!! ahahahahaha :-)
a sta ce sada protiv islamskih terorista ? morace iznajmljait avione od amera ..
Celicna Ledy Margaret je porucila:\"Povucite se a mi necemo objaviti u stampi da ste se povukli.Ako se ne povucete mi moramo doci da uspostavimo stanje \"normalno\". Najvise argentinaca su onesposobili samalim ofanzivnim topovima i sa svojom poznatom pjesadijom regrutovane iz jedne drzave gdje pjesadinac ne smije biti visociji od 1m58cm.
prodajte ih arapima ionako su vam ko cuke... oni sve zivo kupuju... ah da pa arapi su vam i zemlju kupili :)))))
tuzan dogadja zato sto su ovo jedini avioni kojima ne treba zalet da polete, u mjestu stoje itd... valjda ce napraviti, ne radi ratovanja, nedo Bog, samo zato sto ce vjerovatno biti jos ljepsi od ovih.. sjeca li se iko filma \"true lies\" ? :)
Čudno...keva ti ne ćuti kad je cepam u paksu i s.v.r.š.a.v.a.m. po d.r.o.l.j.a.s.t.o.j. faci..
A koji ce avioni sada biti u GTA, smra.dovi jedni :)))
Bice Folklandska ostrva opet argentinska!