Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bombe prinudno slijeću . aaaaa joj .
Gdje je Islam tu je zlo. Gdje je zlo tu je Islam.
Kakav je ovo naslov???? Bombe u pakistanskim avionima, prinudno slijeću ?????????? Kako se može prijaviti za novinara na saksu?
Je li u pitanju pravi Islamabad ili ovaj naš što se nekad zvao Sarajevo?
Sine neobrazovani, to sto ti gledas CNN i mislis da si pametan varas se, Pakistanci imaju medju najjacom aviokompanijom na svijetu, takodjer im je i vojno vazduhoplovstvo razvijeno sa najnovijim zapadnim avionima, zato sjedi, jedan.
eh nekad prije onog rata ,kad nije bilo napeto to oko aviona,,,vozio se ja za minhen iz beogrda ,,,,i vidim ja gori krilo aviona ...i ja se poce dewrati ustvari vise sam pjevo goriiiiiiiiiii kriloooooooo naseg avionaaaaaaaaaaaa i raja zajedno samnom ,kontaju to je pjesma OJ GORIIIIIIII KRILO NASEG AVIOOONAAAAAAAAA e to je vakat bio cccc
-Vec im je eksplodirala danas jedna bomba u NjuDelhiju.
-Caru ide Carevo ,a njima sto je sudzeno.
da niste nešto pobrkali? otkud pakiustancima avioni?
ma fura vas neko
http://ozezi.blogspot.com/
Nije odavno bilo bombi,