Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci neprijatelji Islama i Muslimana su:1.Kralj Saudije (Zadatak mu je od CIA i MOSADA da zavadja muslimane izmedju sebe (sunite-site) 2.Egipatski zidov koji je uz pomoc CIA MOSADA i kralja Saudije na silu zbacio demokratkog izabranog predsjednika Mursija da bi mogli zidovi Israila bez ikakve teskoce i odgovornosti izvrsiti GENOCID i poklati Palestince u Gazi i Palestini.3.Emir iz Emirata gdje su Americki zidovi ulozili veliki kapital i koji uz kralja Saudije finansiraju i pomazu onoga sto im mentori CIA i MOSADA naredu.Sto se tice ove propogande koja se vodi protiv Islamske drzave Irak Bosnjaci nemojte na to da nasjedate i budete naivni.Jer nasi mediji i mediji u regionu Evropi kao CNN i BBC su produzena ruka CIA i MOSADA jer u danasnje vrijeme se prvo vodi rat mediski pa posle vojni.(Rusija-Turska-Iran-Kina) se moraju napraviti savez uprotivnom mogu biti napadnute u bliskoj buducnosti.
I jest religija ljubavi i mira dok je nedirnes a kad je dirnes onda ćeš žestoko da zazalis
Želio bih samo napomenuti da je Islam jedna dobroćudna, pacifička religija mira i ljubavi :))))))))😂😂😂😂😂😂
Mislis pacifisticka ?!
da ... moram isključiti automatsko dodavanje riječi :)
Što niste objavili da su šiiti pobili na džuma namazu najmanje 73 sunita? Samo znate pisati o ISIL-u koji uopce i nije od islama, samo da bi oblatili islam ..
razorite me