Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ccccc-teroristi....nista lijepo da naprave u zivotu, znaju samo za razaranje...cccc....
IDIOT pa trebao ih je bar pobiti 50-60 a ne tako...nigdje veze
čuj ovog garda hahahaha o bože......... ajde mujo ajde........... podmirim šarulju pa na spavanje......... mršššššššššš
Pa vi koji napadate islam niste normalni... Zar stvarno ocekujete da muslimani mirno poput ovcica pred klanje cekaju dzelata i njegov ostar il\' tup noz, kako mu se prohtije??
da su tu crkvu srušili kao što su škutorski nacikatolici srušili džamiju za vrijeme ramazana u Livnu, ne bi sad mogao napasti tu krstašku ga.m.ad u crkvi..jer crkve ne bi ni bilo...
E,šta ti je miroljubiva religija -ISLAM... gdje je islam ti je zlo,gdje je zlo tu je islam...
Kad se moze plj.uvati po muslimanima...ovaj oprtal otvara vratanca.....:))
Clanak koji je postavio sarajevo x prije neki dan o muslimanima koje su napale srpske horde terorista kad su klanjali u dzamiji u Banja Luci, sarajevo x je bio zabranio komentare........
Hrisacanski terorizam.........sami sebi postavljaju bo.m.be da bi samo poturili muslimanaima.........jasno je svima...........!!!!!!!!!!!!!
ne dajte se kršćani indonezije. stiće njih božja pravda kad tad
Ništa novo. Gdje god je muslimana, tu je i sranja, i to velikog.
identitet napadača nije utvrđen ne mogu tacno utvrditi da li je Jusuf, Mustafa ili Ahmed
musliman ko musliman, ništa čudno...
NEKA JE!!!