Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ratna zarista u tijesnoj su sprezi sa izumiteljima i zastupnicima zabrane eutanazije... prvo sto se salje na \'\'spontanim ratom zahvacena\'\' podrucja su ogromne kolicine starih lijekova, sanitetskog materijala i hrane.. koliko je ljudske populacije usljed ratnih djejstava prezivjelo na desetine hirurskih intervencija da bi na kraju su ostali \'\'zivjeti\'\' kao biljke.... dok ima ovaca bit ce pastira i vune.
eutanazija je zabranjena iskljucivo zbog prokleto pohlepnih materijalistickih poriva svaki dan \'\'zivota\'\' pacenika osudjenih na \'\'zivot\'\' donosi ogroman profit... ni sahrane ne izmicu kontroli posljednjoj karici u lancu lesinara neizljeciva bolest jedne osobe veoma bogatu porodicu i familiju moze dovesti do prosjackog stapa
opako je primitivan svijet koji ljudima ne dopusta da zive ni umiru slobodno
čuj direktor javnog tužilaštva, pa valjda se to kod nas kaže glavni tužilac, nepismeni stvorovi
jadnica