Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon sto su ih Nijemci protjerali i nisu imali gdje, Palestinci ih prihvate obje rucke bukvalno kao bracu i sta oni urade? Naprave drzavu, drzavu koja dovtad nije ni postojala!
@Isilovac Da li je tebi poznata geografska karta Palestine iz 1945 godine? Naravno da jeste samo se pravis pametan!
Naravno da je postojala daleko prije ta cionisticka ideja, ona postoji od kako je nastao sotona! Sto li ih je Hitler progonio bas me cudi? Vladaju svijetom polako nas unistavaju a da nismo toga ni svjesni! Kamate, drzavni bankroti, trovanje hrane..divni su ti Izraelski predvodnici!
I kad kažu holokaust. Nek se malo presaberu, u stvari znaju oni šta rade ali kontaju da im prolazi.
Vrlo je moguce da zbog pomoci i ovih brodova,ponovo isceniraju napad na Svedsku,kao i sve predhodne..
Dobro pa ih nisu pobili kao sto im je navika
Tako da su im i djeca "hrpa bradatih neskolovanih terorista" ?
Fasisti, sta drugo..
Zašto? Objasni, molim te?
Najgora nacija uključujući srbe to je u pet deka
PRIKAŽI ODGOVORE (4)