Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islam je lijepa, ali u isto vrijeme jako nazadna religija kako ga tumace mnogi Arapi. Arapi skontajte da svako ima pravo da iskaze svoje misljenje, svidjalo vam se to ili ne, lov na vjestice je prestao u 17. vijeku.
Istjerati Islam iz BiH. Dosta nazadluka, ne pase nama to, te brade samo znaju vlasi nositi najbolje. Bosanac je Evropsko pleme, nismo mi dosli iz Indije ko cigani, nama je u krvi da tolerisemo one skim se ne slazemo.
I treba ga ubiti
vidimo se gore,pozdravi raju :)
Pa ovo je Sarajevo-x.com ili sam pogriješila Ovdje ne bi trebalo biti svađe ni rasprave na vjerskoj osnovi jer u Sarajevu su živjeli i uvijek će živjeti 3 konstitutivna naroda.Mislim da ako neko nekog mrzi ne bi trebao biti na ovom portalu(ovo je portal za sarajlije)već izabrati neki forum isključivo za nacionaliste.
ocito je da vjere postoje samo da bi drzale ljude u nekim moralnim okovima a upravo su vjerske vodje najnemoralniji ljudi. I smijesno da moras nositi odredjennu odjecu kako bi eto pokazao svijetu da ko fol vjerujes. I zao mi je ovog momka sto je bio dovoljno hrabar da iskaze javno svoje misljenje
protiv šerijata su oni koji pljuju po političarima jer varaju narod i kradu a da su na njihovim mjestima radili bi isto ili gore, dakle pogano licemjerje lažnih moralista...s jedne strane pljuju po onima koji kradu, sijevaju i pucaju od muke kad se ti kriminalci oslobode optužbi ili osude na par godina uslovno, a s druge strane osuđuju šerijat koji takve slučajeve vrlo efikasno rješava..
Bogohuljenje i blasfemija je izlazak iz vjere a izlazak iz vjere se kaznjava smrtnom kaznom!!! To je pravi zakon... Ovim nasim lopovskim politicarima treba poodsjecati po jednu ruku pa da vidimo kad bi nepravedno ponovo zavukli ruku u drzavnu (citaj narodnu) kasu!!! Serijat je zakon svih zakona i nema mu ravnoga... Protiv njega su samo oni amoralni ljudi koji ne postuju (i ne cijenje) pravo drugog!!!
pa sunet je hebavati devetogodišnjakinje
ccc...
SMRT!
@ HUS Idi psihijatru, liječi se...
@@Lejla: pa dobro, ali i u Bibliji stoje svakakve stvari (pogotovo u starom zavjetu) koje Krscani danas ne bendaju ni 1%. Pa su opet oni Krscani. Isto tako sam i ja muslimanka iako ne slijedim sve kako pise u Kur\'anu.
Sve sto ti nije jasno...imas Kur\'an, imas sunnet ...to jeste ono sto je Muhamed a.s. radio i govorio kako sta treba, odnosno sta se mora,a sta je pohvalno... nakon toga ces znati dosta vise o vjeri Islam...a isto tako znat ces sta je od svega toga arapska tradicija...
Problem Islama je sto je pod tako snaznim utjecajem arapske kulture. Uzmite ovo sa pokrivanjem zena za primjer. Zena mora KOSU pokriti da je muskarci ne bi dozivljavali kao seksualni objekt. Pitam se gdje se to u Evropi muskarci pale na zensku kosu pa da moramo imati ovakve \"zakone\" ovdje. Inace smatram se muslimankom, da ne bi bilo zabune. Vjerujem u Boga i proroka Muhameda, ali mislim da ova pravila oko trivijalnih stvari kao odjeca i slicno su bespotrebna i nazadna i da vise imaju veze sa arapskim tribalnim obicajima nego sa vjerom.
E JADOVI JADOVI...A I TI MODERATOR...MISLIS DA SI NESTO POSTIGAO MINUSIMA...I PLJUVANJEM PO NAJLJEPSEM , NAJBOLJEM I NAJPLEMENITIJOJ OSOBI KOJA JE HODALA OVIM SVIJETOM SVE DO SUDNJEG DANA...MUHAMED SALLALL.AHU ALEJHI VESELEM JADOVI...KAD BI ZNALI KAKVA BOZIJA KAZNA I PONIZENJE VAS CEKA... EH KAD BI SAMO ZNALI... MISLIM DA NE BI PRESTALI LITI SUZE SVE DO SMRTI SVOJE.... ZAISTA STE HRABRI... HVALA ALL.AHU DRAGOM PA CE NEVJERSTVO I NEVJERNIKE I NJIHOVE UVREDE I SPLETKE ZESTOKO BITI KAZNJENE TO JE ONO STO JE UTJEHA SVAKOM MUSLIMANU....I HVALA ALL.AHU STO JE TAKO... KAD BI STE SAMO ZNALI STA VAM SLJEDUJE ZBOG OVOGA, MNOGO BI STE TUGOVALI...A MALO SE RADOVALI... PUCAJTE MINUSE, AL PRIJE NEGO STO KLIKNES,ZNAS LI STA TE CEKA POSLIEJ SMRTI...I NA KOJI NACIN CES UMRIJETI...
Pa nigdje nije rečeno da će ga ubiti ,već da ta mogućnost postoji.Ja bi ovog momka dao kršćanskim svećenicima pa neka ga oni........kazne.