Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pita li pjesak ko je koje vjere ili kupi sve redom?
Dokaz da je
TRUHLA CRJEVA VLASHKA I KATOLIPICHKA VISE NA GRANAMA I SUSE SE KO PREPECHENICA DOK SE TARLAHAJU NA CRNOM DIMU...VATRA PUCKETA A MENE GLEDA 2000 OCIJU NABODENIH NA CACKALICU ...nastavice se ja sam novi pisac ;)
nista ih ne zaobilazi, ja zivota
Podsjetilo me na Nolanov "Interstellar", nadam se da nas ne čeka takva budućnost.
Tko vam je kriv kada ste zaboravili živjeti u harmoniji sa pustinjom. Beduini i Tuarezi bi davno pocrkali da ne nose tradicionalnu pustinjsku odjeću. Bijelu arapsku haljinu (ili što je već), maramu ili turban na glavu, i kada je oluja, zaštita je tu, maramu smočiš i spustiš preko lica. Ali neće Arapi nose svoju tradicionalnu nošnju, koja je upravo onakva zbog zaštite od jakog sunca i prašine. Došla su vremena da više pustinjske nošnje možeš vidjeti na nekim područjima BiH nego u Sahari. Sve nešto umotano, izgledaju kao pokretni šatori.
Bjezte haveri kod nas u bejha..
TRUHLA CRJEVA VLASHKA I KATOLIPICHKA VISE NA GRANAMA I SUSE SE KO PREPECHENICA DOK SE TARLAHAJU NA CRNOM DIMU...VATRA PUCKETA A MENE GLEDA 2000 OCIJU NABODENIH NA CACKALICU ...nastavice se ja sam novi pisac ;)
E pameti moja.
šejtan suvereno zauzeo prijesto u ovom dijelu svijeta
Znači odatle ovi nikabi i sl. Tek sad mi je jasno, ali opet ostaje upitnik čemu služi kad žena nije u pustinji ..???
ha ha
sad kontam to , te šamije i šalove ;)) nindža ;))
đubre jedno...
Gle prostaka... Nek si mu Toma rekao,nije bolje ni zaslužio...
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
eto opet ekonomskih izbjeglica.
može li 5000$ do njemačke?
i što se to mene tiče?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije da sam neki vijernik, ali dragi Allah dz.s. sve gleda!
nisam ni ja...al da gleda nebi oluja nikad ni stala na bliskom istoku
Sve ima svoje granice :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bozija sila!!!!!