Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ce se nakaradna tvorevina zvana eu, ionako to nije drzava vec konfederalna ekonomska unija. A i nepostojeca drzava britanija ce 2014 kada skotska planira odrzati referendum o neovisnosti ce se raspati, skoti ce 100 posto glasati za neovisnost jer ne zele kao mi u jugi da rintaju i daju svoje bogatsvo vlastite domovine da bi englezi gladili jaja i zivjeli kao lordovi na racun skota
Britanske zionističke fukare su vazda bile najveće prostitutke na ovom dunjaluku. Osovina ZLA prolazi kroz centar Londona i radijalno se širi i obasjava svojom zlobom. Al se pilići vazda vraćaju kući na roštiljanje. Doće im glave njihova beskonačna zloba.
A jel to nisi zabrinut za desetine hiljada majki i sestara po Iraku,Avganistanu,Balkanu,itd,što ih zavi u crninu...?????? Y*E*B*E*M____T*I____M*A*J*K*U----F*A*Š*I*S*T*I*Č*K*U !!!!!