Raste napetost između zemalja
0
Bjelorusija protjerala sve švedske diplomate
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Carl Bildt se brine o ljudskim pravima u Bjelorusiji.. Vjerovatno kao sto se mnogo zalagao za ljudska prava u BiH u ratu a i poslije.. Koja ironija da on pise o ljudskim pravima.. Da je njega i slicne \'\'demokrate\'\' protjerao iz svoje zemlje ja bi mu poslao gajbu piva i cevape :)
Bojim se da si prekvalificiran.
Ovo je odmazda Bjelorusije zbog protjerivanja BH azilanata
\"Švedska je jedna od najaktivnijih evropskih zemalja kad se radi o razvijanju demokratije ui Švedskoj\" Ljudi moji kako da apliciram za posao u Klixu? Imam zavrsenu osnovnu skolu, sto me cini i te kako kvalitetnijim kandidatom od sadasnjih radnika. HA HA HA HA HA HA HA HA HA
Možda se Švedska bori za demokratiju u Turskoj!
Švedska je jedna od najaktivnijih evropskih zemalja kad se radi o razvijanju demokratije ui Švedskoj. PA DOKLE VIŠE!!! Dajte pošaljite novinare u osnovnu školu! Ako izmijene glupost se vidi ovdje: http://pokit.org/get/?a56f4aea4ad3f3eae56dc04ab7807a2a.jpg ja mislio Svedska se bori za demokratiju u Tunguziji :)