Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD bile protiv. Jel vam.jasno ko je najveci svjetski licemjer?
Cionistički pokret zvani Izrael je izvor patnji za Jevreje! NE MOŽE , TEK TAKO SAMO DA SE UĐE DA SE RUŠI TUĐE....
oni su i nama uveli enbargo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hitlerovo kopile
Ovaj se zaželio logorovati zaboravio kako to izgleda.
Mrs klicu ti cifutsku
Jedini TERORISTI U PALESTINI SU ONI KOJI SU SE DOVUKLI U PALESTINU OD 1928 NA DALJE. NEKI KAO OVAJ NADOBUDNI IMAJU RUMUNSKO-MAĐARSKE KORIJENE. KAKVE VEZE ONI IMAJU SA PALESTINOM. OVAJ LIK JAKO DOBRO ZNA KO I ŠTA SU UBICE "IRGUNA", "HAGANAH" I SLIČNI. VOĐE NEKIH OVIH ORGANIZACIJA SU KASNIJE ČAK BILI I VISOKI "DRŽAVNI" DUŽNOSNICI. TOLIKO O "TEHOHIZMU".
Hpće li raja i dalje da šute što je UK dao dozvolu da direktoru zavoda za zdravstvo povrća plati za 800km, a naša djeca konobarišu čitav mjesec rintaju za toliku platu jer ne mogu dobiti posao u struci, umiru onkološki pacijenti, hhaalo narode, doktori srbi dižu plate, 1 dežura im 300km a sestrama 3km satnica, dokle ćemo da šutimo ljudi
ko se ljuti uvalim mu kruti
Hitler je za Natanjahua MIROTVORAC. Kamo sreće da je završio započeto. Ovakvi kao što je ovaj ambasador se ne bi rodili i sve bi bilo drugačije, bolje.
Tako izokretati činjenice , sramota za sve normalne ljude . Bestidno ubijanje palestinaca prikazati kao borbu protiv fašizma to je vrh zločina .
mamu kolektivno
Ponekad covjek zastene i zapita se jesu li ovi doista toliko ispranih mozgova da uvijek misle da je neko protiv njih ili su samo ludi. Pa vas lider Natanjahu je Hitler savremenog doba a vi nadjete da se obradjate i optuzujete nekog a ubili ste desetine hiljada djece....
mamu li vam cionističku
Cionizam je jedna od najvecih ovozemaljskih posasti.Sve suprotno dobru.Jedini lijek za ovaj karcinom je lijecenje kT-om odnosno zracenjem. Mozda ih Iran pocasti u dogledno vrijeme i ovaj monstruozni, arogantni ,,odabrani" narod prizemlji. Amin !
monkey
Ludilo snagom oceana plavi njegovu dušu i nagriza um,....
I njihova ce izgorit,insallah
gledaj fasiste