Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaigraće mečka i pred vašim vratima - kad tad. ..mu li vam zločinačku.
Već je
Svim silama nastoje uvući Iran u sukob...Siriju,Liban,Jordan,Egipat,Irak,Afganistan,Libiju.. su uništili...preostao je još Iran.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije dovoljno ubijeno djece treba jos.Licemjeri.
CIA upozorava: Iran će u roku od 48 sati napasti Izrael!
Eto im hiljade Hamasovaca ušlo u Ameriku preko Mexika. Imaće se oni s čim za baviti.
Preko Gaze ratujete protiv Irana, preko UA ratujete protiv Rusije, preko Tajvana hoćete protiv Kine...preko bolesti protiv čovječanstvu...dokle?
Za Iran se Rusija i Kina pitaju ..
Coban
Sve je tu jako jednostavno, u pitanju je proces otimanja zemlje Palestincima i uspostavljanja izraleske države na cjelokupnoj teritoriji Palestine, koji traje od 1948-e.
Pa to su ameri, vasi prijatelji. Ne pisu se takvi komentari o.prijateljima
Trumpov smrdljivi i ofucani stakor. 🤮
U Gazi je genocid...pobili 35 000 žena i djece i trojicu hamasovaca.
Pacov
''Militantne grupe Hamas i IDF''....
Izrael i Ameri su oduvjek bili prijatelji muslimana. Ne znam sta im bi odjednom?
Treba zbrisati sa lica zemlje okupatore cionističke genocidne psine
Rat nije najsretnije rjesenje, no nekad je jedino... Postavlja se pitanje: sta je "sloboda": prostor bez granica ili prostor bez nasilja? Treba znati da su granice, vlast, zakoni, policije, porezi... zapravo nasilje. Treba znati da je bezvlasce puno nekontrolisanog nasilja. Stoga... Sta je sloboda? Da li je to istina o zivotu i smrti? Kome bi ona vise pomogla... Koga to interesuje... Sloboda mora da je mogucnost da se branis. Jevreji rade ispravnu stvar.
Njemci su bili u istoj poziciji. Suocili su se sa terorom u okupiranim zemljama i davali su 100 000 reichsmaraka u zlatu za glavu vodje. Jesu li radili ispravnu stvar?
Crko dbgd.
Sta drugo očekivati od Američkog cioniste