Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A pra-pra-pradjeda mu je islamske vjeroispovijesti, a on je minut prije nego je pocinio ovaj zlocin konvertirao i presao na islam kekeke JEdan od scenarija.
e bravooo :D :D upravo ono o cemu sam govorio na clanku o teroristi iz kanade :D
Bivsi MARINAC :D Ma povezan sa Al Qaidom, idilom itd Inace je musliman :P HAHAHAHA Nemate potrebe da provjeravate povezan je sa IDILOM!!! Svi koji pocine neki zlocin u svjetu su povezani sa IDILom i islamom nemate potrebe da istrazujete :P
Terorista!!!
ovo postalo smijesno,hahhaha ako neko ukrade kutiju cigara bice da podrzaje ove kako ih zovu idil isil vise se i nezna kako ih zovu,tesko se vama hercegovci ako budete rezani duhan prodavali odoste i vi nemaju cionisti zarade od toga.
Svi protiv nepravde su idil izgleda i svi povezani Mada se ovaj borio protiv nakraju napravise htjeo islamsku drzavu ja logike
Ja sam mislio da Zagor iz Darkwooda. Odakle on u New York-u??
Ovaj ih je baš nasekiro.
Idil ..... vidi mu se po bradi i zamahu sikire.
Ovih dana ako prne neko u Americi, prdavac je odmah povezan sa IDIL-om.
Sjekiru poslao ISIL
Ovo je neki Zejnil, zvani Zele! :)))))) Musliman od glave do pete i još je u zelenom! :))))))
Koji car hahah
Ludilo u svijetu, brajko :)
CIA unamljuje drogerase i opicene da prave teroristicke napade za njih a zauzvrat im daje slobodu ili pare. I Boston bombaski napad su uradila dvojica brace koja su isto prodavali drogu kao i onaj jucer u Ottawi i ovaj u NYC.
there's no such thing as a former Marine.
Semper Fi
Jes vala,jednom kad ti isperu mozak u vojsci nema povratka.
Ovo je onaj pjevac Thompson. Govorio sam ja da nije bas citav.