Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nekad se za ovo govorilo da 'ide u egzil'.. sad odlazi u inostranstvo, valjda bolje zvuci.
Pa to i jesu prave vrijednosti tzv.naucne civilizacije koja krije naucno znanje time krseci temeljni postulat da znanje nije vlasnistvo ni jedne civilizacije.
Gde nema mog komentara - nema ni drugih komentara. Gde ima mog komentara - ima mnogo komentara krezavih SDA tallibana. Fakat je tako.
@BulevarCerskeBitke :D
"od pokojnog saudijskog kralja Abdulaha", valjda rahmetli! Copy/paste sa Srne!
Dokle je čovječanstvo došlo kad jedan kralj bježi iz svoje države zbog financijske prevare.Šta onda očekivati od ovih običnih smrtnika koji dođu do funkcija i vlasti na određeno vrijeme.
Juan se nahap`o pa sad moze rahat zivjeti gdje pozeli samo sto je eto jednom nogom u grobu....ne mozes nikako sve imati 😀😀😀
Ljudi kralja istrazuju za kriminal i malverzacije dok u BiH pishljive solaka, fadila, fikreta malinu, kao i ostale SDAovce mirno pustaju da uzivaju u opljackanom novcu, kucama, stanovima, vilama, po inozemstvu grade kule od krvavog novca gradjana i jos uvijek posegnu za novcem gradjana.
@Kalambur2 ko ih pusta? Narod ih pusta. I oni vide da mogu i rade to.
Pobjegni kod nas i ovdje ćeš živjeti kao kralj. Ni Mamiću ništa ne fali a možeš u Neum preko Svitave
@MrziteljPDA hahaah 👍👍👍