Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIPLOMATSKI TARIGUZIZAM KAO SREDSTVO ZA OBMANJIVANJE UJEDINJENIH NACIJA: Sada (2016-e godine), Tariguzija pokušava instalirati na što viši položaj u UN nekog četnika Vuka Jeremića. Nešto slično su radili i devedesetih godina dvadesetog stoljeća za vrijeme Slobodana Miloševića kako bi lukavo i prefrigano olakšavali genocidne aktivnosti u BiH od kojih su najpoznatije one u Srebrenici.
BRAVO,..NAPOKON ISTINA!!! Neka tuze UN i Holandiju ZAJEDNO Naime UN zasticena Enklava BILO GDJE U SVIJETU je "UN ZASTICENA ZONA" koja po medjunarodnom zakonu i pravu,..da bi bila takva MORA BITI U POTPUNOSTI DEMILITARIZOVANA. I kako je moguce da je Srebrenica bila UN zasticena zona(koja mora biti demilitarizovana) a u istoj toj Srebrenici na desetine hiljada naoruzanih do zuba balija KOJI VRSE VOJNE AKTIVNOSTI iz te zone
U Srebrenici je hladnokrvno ubijen holandski vojnik Raviv van Rensen. Bežeći od gneva Srebreničana, i u strahu za sopstveni život, vojnici iz holandskog bataljona su nekako stigli do Srba ...
@djebazapelo nemam pojma kako da protumacim ovu tvoju tvrdnju koja je najbliza onoj Cosicevoj lazemo da bi....... Zar tvoj um moze to prihvatiti desetine hiljada do zuba naoruzanih balija i gle cuda ni jednog jedinog agresorskog vojnika ne ubise. Kamo puste srece da je bilo tako, odpuhao bi vas vjetar daleko preko Drine, smijesna bi bila cuvena traktorijada kad je puhnula oluja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliko je vojnika VRS bilo ukluceno u tu akciju? Ima li ko podatak?
sad ce ti vojnici fino dobiti veliku odstetu i laganice postati bogatuni na racun srebrenice
cuj brane!! a bili saucesnici..
ako ih oni mogu tužiti i dobiti onda ih mogu tužiti i dobiti i Srebreničani, a iza tog brijega svašta bi se moglo odvaljutati
a sta su trebali uradit ?
U pravnoj drzavi ,drzava odgovara za sve propuste koje napravimnarocito kad ugrozi vlastitte gradjane. Samo gledajte i placite zajedno sa mnom jer kod nas dobijes nogu u guicu od drzave kad te ista ugrozi. Eo primjer tuzilastva BiH oni ni po cjenu sukoba nece da rade svoj posao cekaju da narod preuzme zakon u svoje ruke pa tek onda salju policiju i to iskljucivo na narod.
oni se nisu morali boriti za goli zivot. znali su da idu u krizno podrucje i nisu to radili zbog patriotizma nego zbog visokih plata. uz to jos malo sverca, i njima odlicno.
Холанђани, ко вас јебе кад сте бранили неприродно, нелогично и небрањиво. Хајде ви направите државу са Белгијанцима и Швабама, па функцинишите у тако неприродној и ненормалној заједници, онда бисте добили одговор на питање зашто је тзв БиХ немогућа.
Па онда у таквој државе Швабе дробе једно, Белгијанци друго а ви треће плус још нпр да имате Румуна да вам буде Високи представник, то је држава јебе луд збуњеног, ни грам утемељена, функционалности и логичности.
sa malom razlikom da Bošnjaci nisu sa vlasima pravili državu već su vas naselili turci kao jeftinu radnu i sexualnu snagu dok vas Tito nije oslobodio i oteo zemlju begovima te podjelio bivšim kmetovima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sad ce im sud dat po par miliona eura za prezivljene patnje i boli
@kolateral potrosili zaradjene novce i sada bi malo da hajruju od drzave i da lijepo i lagodno zive do kraja zivota.
@eva711 šta ćeš , tako im grah pao
Vojska je uvijek služila kao maramica,posle upotrebe odbačena.