Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ameri sebe smatraju necim boljim od ostatka svjeta i krse sva pravila po nacelju nas niko nesmije dirat a mi mozemo da radimo sta zelimo i pravimo svjet onakvim kakav mi zelimo . I najgore u svemu ovome je da ce se ovaj skandal ubrzo zaboraviti i oni nastaviti radit kao i dosada .
Snowden je izdajnik zato jer je iznio uznemirujuce stvari o Americi, svojom bahatoscu, bolesnom potrebom za ratovima, i nasilnom uvodjenju demokratije gospodo vi ste doveli Ameriku u opasnost.Nisam znao da je Angela Merkel terorista, i jos 80 svijetski zvanicnika, to vi prodajite ko vam vjeruje.SAD je zemlja terorista koji terorisu cijeli svijet, i u nacija koja je toliko umnobolna da doslovno uziva u smrti i patnjama drugih.Postavljaju se kao drzava kojoj je mir i tolerancija najbitnija stvar, a dopustili su da se u Bosni i Hercegovini vodi krvavi rat, da se desi genocid, iako su imali snagu da okoncaju to za 24 sata.A sta i ocekivat od nacije i drzave koja postoji 200 tinjak godina i prica jezik koji nije njihov, i uprkos nauci i tehnologiji najzatucanijoj naciji prepunoj pohlepe.
"posebno ako se zna da mu je odobren privremeni azil u Rusiji" .... realno, Snowden, koji je očigledno inteligentan momak, teško da bi napravio tako riskantan potez da nije sebi rezervisao neko zaleđe i to koliko vidimo najjače moguće..
Nije on doveo Amerikance u opasnost, nego ste ih vi doveli, vi gospodo.
Ma ja, Snowden ih doveo u opasnost što je otkrio njihove špijunske igre, a ne oni što to uopšte rade, i to protiv svojih najbližih saradnika. Šta li onda rade protiv neprijatelja
A ja bi da budem AMONIMAN!
p.s.čak ste uspjeli da vas i zapadna evropa počinje mrziti
za sve šo vam se dešava sami ste krivi,sebi sami neprijatelje stvarate,od toga živite
Ovo je isto da su nas Amerikanci djeparili citavo vrijeme, sviju, i onda dodje neko i to otkrije javno, kaze pazite ljudi to su lopovi, sve su vam novcanike pokrali, a oni zatim izjave kako su sad u opasnosti, jer nisu djeparili bezze, trebale su im pare, i sad su u opasnosti da vise nece moci toliko djepariti, pa se predlaze da se potkazivac strijelja...