Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lol zar se ne bore za libijski narod, a ne za rafinerije
vidite fotku, onaj sa maramom ili kapom je pobunjenik (crveno-crno-zeleno) i to snajperist. dakle i pobunjenici imaju snajperiste i veoma brzo ce istjerati gadafijeve snajperiste.
pa i jesu zauzeli zaviju i opkolili tripoli. ostala im je jos samo rafinerija, s koje gadaju snajperisti. rakete i nisu neki problem jer se ispaljuju nasumice. da skratim, sad pocinje akcija ciscenje od tih zaostalih snajperista, poneke barikadice itd. sve u svemu, zavi je u rukama naroda.
jos malo i vjesamo sugavog kera gadafija.
Koliko znam danas ste izgubili Zaviju GArjan, Misuratu, a koji ste vi misevi \"pobnjenici-Teroristi\" Zvijela Libija I gadafi, bravo ZA LIBIJSKU VOJSKU
Naslov bi bio ispravni da kaze;NATO i Libiske snage vode bitku za naftu u Libiyi..
Bitka za ključnu rafineriju u Zaviji Pa je li ova rafinrija u ključu ili u zaviji?
ma sve neka suplja oko gadafija,pukovnik ih reseta ko velike,nato-u nestaje navodecih projektila.a gadafi tek s.c.u.d.-ove izvlaci uglavnom iz supljag u prazno,sve propaganda,niko ne objavi da je nato ubio 10 beba u bolnici i jos 85 ljudi,strasno hebla ih nafta,dabogda je pili ko vodu
pa zar nisu objavili kako su zauzeli zaviju i opkolili tripoli