Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ti kjafire popusi malo tim domacim talibancima
pa sta ima sve rade i kako ih muce prizno bi da sam rodenu majku ubio a ne nesto drugo.... ova americka st.oka su najjeci teroristi na svijetu... danas u Iraku ima od milion mrtvih zahvaljujuci njihovim ratom protiv terorizma...a oni sami terorizam vrse... koja je to sto.ka od naroda to nema ni na planeti...osim kod srba oni su gori...
Koji je pravni status Gvantanama? Sta se tamo desava? Pogazili su fundamentalna ljudska prava formiranjem ovog zatvora. Kad su vec ovako nesto napravili trebali su drzati u tajnosti kao sto je do sada bilo.
sace nasi domaci talibani poznatiji kao mujjice reci kako je jadan bio prisiljen da prizna