Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je titula visokog predstavnika za BiH, dobra za njihov CV... Odškolovasmo mi generacije kretena i na domaćem i na međunarodnom planu...
Ovaj Lajcak samo sa funkcije na funkciju, kao da je nesto u rodu nasim politicarima
Lajcak je slovacki srbin, kao i Ivan Gasparovic, i uvijek su bili na strani Srba. Npr jos Kosovo nisu priznali
edmunde...nama je svejedno bio lajcak ili bilt...obada su posteni srbi :)))
Da su ova dvojica diplomata nesimpatični domaćim političarima je poznato, ali su oni jedini koji bi mogli pomoći građanima BiH, jer poznaju naše nesposobnjakoviće i ne mogu se šaltati.
uriniram ih obojicu!!!!!
BILDT znamo ko je i ne treba ga puno opisivati. Jednom riječi on je ISLAMOFOBIK. Što se pak tiče LAJČAKA prvi čovjek države iz koje on potiče je proglašen od strane Bosanaca i Hercegovaca Persona non grata u BiH. Dobar im je izbor.
Ako Lajcak bude, ode EU u 3 lijepe... Doduse otisla je i tako.
Čim je neko iskren, pošten, objektivan, nepristrasan... to bošnjacima ne odgovara! Da ne bi slučajno voljeli da dođe onaj alkoholičar ešdaun?!
Ma pusti balijace,njima ako covjek nece titrati i non stop spominjate nekakve djenosajde,odma je fasista i cetnik,taman od dolazio iz Svedske!!! Grupa idiota bez dodira sa stvarnoscu,mislim na Muslimane naravno!
ne zna se koji je gori
Oba spomenuta politicara kupili rusi
Ti si potpuni idiot! Da li glupost boli,stvarno me interesuje?!?
Od dva zla izabrati manje.Znaci "svijetla" nam je buducnost.
Pa i ne postoje dva veca smrada u EU.