Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo vlasi sta se vi javljate ko da vas mi jebemo za sta. Da ste znali sta je glasanje dosad bi izglasali nesto. Usrali ste se sto vas je klinton bombardovo pa sad volite Busha. On će ga gurnuti i nama i vama jebo budalu
bush hz glup si ko budva mora da si tursko kopile
hako a sto mu bolan rece tu pricu o ljubavi psu i mami ??? reci mu onu o ljubavi meni i mami mu SIMO jebo ti ja mamu zajedno sa hakovim pascetom
SIMO BOG TE CUO. KAMO SRECE DA VEC SUTRA NAPUSTITE OVU ZEMLJU,ONA NIJE ZASLUZILA KRETENE POPUT VAS. SMRADOVI JEDNI SELITE SE VEC JEDNOM.
nadam se da je barem neko svatio ironiju u mom komentaru... ime covjeka sto lezi na mini nije bitno...(za Ja, covjek se cove cera)
Ljudi, Karry je pobjedio sve velike gradove:NY,LA,CHICAGO,SEATTLE,BOSTON,DC. Pa to govori da su samo pravi seljaci glasali za busha, oni kauboji i kukuruzari koji se furaju na neku silu. E nek im djeca ginu sad jos cetiri godine, a dollar padne manje od KM. Aferim majmuni zatupljeni.
Za Bracu: onaj covjek na mini ima svoje ime pogledaj film pa shvati sam. A za amere: boli me kurac ko im je predsjednik ne znam ni ko je nas
simo jebem li ti seku u sisu,rodio tata malog simu debila majke ti se krscanske najebem
e raja, zna li neko da li je onaj covjek, iz filma "nicija zemlja", onaj sto su ga ostavili da lezi na mini, da li je jos uvijek ziv?
SIMO evo za tebe jedna kratka prica o ljubavi,psu i majci. Jebo ti pas mater! aaaaghghghghgaghgaghgah
ZA abortus,odnijelo je kljucne glasove Kerry-ja.Sam je kriv....trebao je igrati malo zmire sa Bushom.
ameri su glupi? a sta ste vi? pa pogledajte ko vam je na vlasti? sampioni ste u gluposti i tu vas niko ne moze nadmasiti. :)
Volio bi sada zivjeti sa zivotinjama. oni su rahatluk pravi, nego sa ovim narodom koji je totalno poludio svi za redom.
neka ide kada su ljudi gamad. Nismo nista bolje zasluzili.
Nacija debila! Neka su nam svi bogovi Olimpa na pomoći, ova planeta ubrzo ide u PM!