Pozitivne reakcije iz SAD-a
0
Bijela kuća oduševljena hapšenjem Mladića
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad slijedi dokaz da je RS nastala na genocidu i ekspresno ukidanje iste...
OBAMA UHVATI OSAMA TADIC UHVATI MLADIC A NAMA KU.....RAC!
Pa dobro nadaj se ti da ce amerika da vodi vase islamske ra.tove samo se ti nadaj. Ali moli da sve ne krene u tri pm i da svi ti planovi propadnu jer mogu veoma lako!
zao mi je pojedinaca kao sto si ti zato sto ne shvataju ovu novu svjetsku politiku koja je nastala dolaskom obame na vrh amerike. Pogledaj sta se desava sa Izraelom koji je od 1940 pod zastitom amerike i kojem je 2004 obecana stalna pomoc i podrska. danas im se skracivaju granice bez ispaljenog metka, svidjalo se to nekom ili ne. Sve je ovo velika igra koju sto prije shvatis to bolje. A pravilo igre je vrlo jednostavno ili milom ili silom.
Ode Mujo u mornare
Mi se nista ne otcepljujemo 20 g. la.zes i to samog sebe.Tek smo krenuli sad! Po Daytonskom sporazumu 15 g od stupanja na snagu ne sme se pominajti otcepljenje a posle ako se narodi ne sloze sto se nisu i nikad se nece posebno ne zbog islamofasista koji bi da sebi pripoje celu bosnu koja nikad nije bila njihova i koji su zadnji koji imaju pravo na bih. I nisam znao da je bujrum turcizam eto trebo sam tebe da mi to objasnis ti tako pametan ili sam mozda to reko da bi zat.ucani ala.hovci lakse shvatili!
Opet ce Mladic u zatvoru bolje da zivi, nego sto zivi radnik u Bosni i Hercegovini
kakolice dodo nocas spavat mora mislit kako politiku mijenjat
vi se otcjepljujete 20 godina pa nista... I jos nesto...napisao si BUJRUM :...BUJRUM je turcizam sine moj
A da vidim jer si tako pametan pa neces da raspravljas. Da nisi gl.up i zaslepljen znao bi da jedan general nije i nemoze da bude temelj mor.onu temelj moze samo da bude narod a narod je R SRPSKA i to je volja , zelja i pravo najstarijeg i jedinog pravog naroda na ovim prostorima dok su dr.uga dva samo kopije naroda sa la.znom , ukr.adenom istorijom i jezikom. poturice i pokatolicene izd.ajice koji bi da polazu pravo na nasu vekovnu zemlju! NAROD JE TEMELJ! Zna se da ste gl.upi to svi znaju ali izgleda vi ne kapirate da ukidate vec 20 g. pa nista od toga i ne kapirate da ukidanje znaci samo jedno! Pa bujrum ako ste spremni mi smo UVEK!!
previse si glup da bi s tobom raspravljao, reci cu ti samo da je kuca najslabija kad izgubi temelj.
Slijedi ukidanje gennociteta-cettniteta...jer je nastao na gennocidu servskih krvvoloka i siledzija a i servije...!!! I revizija tuzbe protiv servije... Ko i vracanja statusa Republike Bosne i Hercegovine nasoj domovini...!!! Gennocidasi servi, cobbani-selljoberi...SIKTER...!!!
Yippee-ki-yay, motherfucker !!!
E jesi pametan game over ili si samo malo prig.lup? A kako ce to da je ukine da nece mozda da ubede sve Srbe da smo gen.ocidasi kao sto bi vi handzar fasiste voleli pa cemo sami da ukinemo jel? Ili ce te mozda vi silni na jeziku bosnjaci napasti i u 24 sata sve sravniti i zauzeti. 1.800.000 bosnjaka protiv 1.400.000 Srba i ti stvarno mislis da ste neka sila ili da vas ima duplo vise jel?
Od SAD ocekuje...napred je samo diplomatski recnik za naredjenje izdajnickoj i kvinslinskoj vladi u Beogradu sta da rade i kako! Stakori izdajnicki!
Drago mi je sto sam docekao ovaj dan i ovim hapsenjem Mladica Srbija je definitivno \"otkacila\" RS kao zamjenu da se pridruze EU, a za uzvrat su oprali ruke od Milorada. 2 muhe jednim udarcem....... A da ne napominjemo da je Mladic bio oruzije RS-a i Milorada kojim su za jaja drzali EU i sudove kao nedostatak dokaza da je RS nastala na genocidu. I tome je dosao kraj... Sad slijedi optuzba rukovodiocu genocidne tvorevine RS i osuda istom, nakon toga ukidanje RS i svega i svacega sto se vezalo uz nju. A sad mi nekako smijesno djeluju hrvati i njihove zelje za tamo nekim 3 entiteom :D hahahahahahha da ne napominjem da je ovo i njihov poraz... Zivjela jedna jedina BiH! poz iz Sarajeva.
Bas odusevljena, eno Obama se nalio ko majka od dragosti !