Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade da je desničar Trump više ulagao u dobre odnose amerike prema dr drzavama nego ovaj
sve sto radikalna americka ljevica radi oni optuzuju druge, trump je zadnji istinski americki predsjednik od kenedija koji je radio po svom ovi ostali su robovi elitnih lobija...
Sa nedemokratskim državama se nepriča
Ako je ijedan USA predsjednik zaslužio Nobelovu nagradu za mir, onda je to Trump.
Sigurno - Nobelovu nagradu al za glupost.
A zašto i bi. To je sistem koji jaši na narodu. Pa tamo ljudi od gladi umiru...
Posalji Kameltoe Harris, svakako je ona predsjednik, mogu zapalit roru mira, da se Kim malo opusti..
Pametan covjek. Ne kazu djaba - S kim si, takav si.
Ovaj nakon 37 dana u svojoj poziciji bombardirao Siriju...
Kako Biden kaže: President Harris and I.....
Ko će sad učit korejski i zezat’ se, bolje pucat ba
Čviba mi iskočila kada sam pročitao ovu vijest.
I nemoj vala, neka te, miruj, korona je.
Trump ❤
Davno još prije 40 godina su rekli vrhunski stručnjaci iz Sociologije.Nakon propasti komunizma svijet će ući u globalni kapitalizam.Nakon njega u robovlasničko društvo.Na pitanje kako ,kojim metodama ,jedan naš uvaženi profesor je odgovorio : putem ekonomskog biča.
Sada svjedočimo tome.Nakon farse u Njujorku i rušenja Blizankinja usljedilo je potčinjavanje svjetskih vlada.Buš je tada rekao : ko nije sa nama on je protiv nas .Globalna recesija za vrijeme Obame je riješila nedoumice.Ko je želio sačuvati vlast morao je igrati po njihovim pravilima.Konačan udarac i likvidacija liberalnog kapitalizma je pandemija covid19.Trenutno ulazimo u robovlasničke odnose.
Tako da se ne treba zamarati Bajden ili Tramp.Potpuno je svejedno.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/slavlje-u-sarajevu-zbog-bidenove-pobjede-defile-automobilima-i-americke-zastave/201108073
Kada je ovaj Bajden prolazio obuku CIA-e pedesetih godina prošlog vijeka, naučio je da su neprijatelji SAD komunistička Rusija, Kina, Koreja, Jugoslavija i on od toga ne odustaje, sprema atomske bombe i pravi skloništa. Možda je on i zaboravio koja je godina. Ni smo napredniji. Ovi naši u devedesetim, a on u pedesetim.
Kao onaj vojnik u rdr2 sto je ostao u 1 civilnom ratu negdje u brlogu u sred sume cekajuci pojacanje 50 God. Nakon rata.
Smjesno.
Nek je on strpao djecu na granicj sa Meksikom u 100 kvadrata 300 djece u kafezima, dao im folije da se pokriju da ne ozebu ...pa ce ih kasnije raspoređivati po bijelom svijetu pedofilima i predatorima za prostituciju..