Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaš u penziju više hebo te ko te izmisli.
Bičakčić ima svoje privatne elektrane iz kojih prodaje struju elektroprivredi po "povlaštenim" cijenama koje su nenormalne, i 10 puta veće od tržišne prodajne... Suđeno mu je bilo za kriminal, korupciju, pa su nestajali dokazi skupa sa Čovićevim. Pa je omogućio Brankoviću svom SDA bratu da kupi stan za 900 maraka u Sarajevu, šta je tek on još radio da se ne zna. Jel mislite da je neko to zaboravio ? Takav tip u islamskoj zajednici, sramota.
Kada ce kreppati vise stetocine
I bez ugovora petkom nema nikog na poslu od državnih službenika idu na dzumu. Uredu je neka nerade petkom ali neka rade nedjeljom
A zasto to ne napises svojoj braci katolicima da rade petak umjesto nedjeljom? Ok, reci ces nedjelja je neradni da. Jeste al upravo zbog katolika. Kod jevreja je vikend petkom i subotom. To sto vi smatrate ispravnim samo ono sto katolici praktikuju, to je vas problem.
Isti dan kada je SDA ostala bez vlasti i EP, Telekoma i svih drzavnih resursa bicakcic postane predsjednik IZ ahahahh slucajnost hmmm
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Taman kad pomisliš da IZ ne može gore, oni instaliraju ovog na čelo Skupštine. I ko će već jednom pokrenuti inicijativu da to tijelo dobije neko nehrvatsko ime.
Daju li ovom čovjeku u penziju?I zamisli sada je objedinio titule direktora u IZ i CIGRE (profesionalno udruženje za elektroenergetiku). U sve živo se čovjek razumije, sve zna, i može raditi do mezara ko tetka Zilha. Ni nju niko nije mogao zamijeniti.
Ovaj u IZ? Haha. Ima logike.
Eh i islamska zajednica zaista sve vise vise propada. Pa ljudi ja ne znam na koji nacin se bira predsjednik sabora IZ niti taj isti sabor. Ocigledno je da smo mi tu samo da bismo placali clanarinu i klimali glavama dok isti ovi imaju sve povlastice....
Derogacija Bosnjaka se nastavlja...fujjjj
Sve sami dokazani kriminalci!
Ovo je sramota za IZ. Pa svaki naredni je gori od prethodnog.
Ovo je sramota za IZ. Pa svaki naredni je gori od prethodnog.
gledaj starog lopova
I Hodže da ne smiju na crno uzimati od džematlija novce za dove i hatme.
On i Halid G nema im treceg
Vazda iste face koje odisu bljutavoscu i prevarama.
Ovo je davno trebalo zatvoriti
Ti gdje god si se posla prihvatio il je propalo il je neko dobro na.....
Tacno mi dodje da zaplacem