Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sada krece prvo kuknjava, a zatim plasenje ljudi pricom da ce, ako se uskoro ne odrijesi kesa za Ukrajinu, euski tenkovi vozati Berlinom i Parizom. O najkorumpiranijoj zemlji ovog dijela svijeta drugi put.
Vi ste vec izgubili samo niko nije javio.
Pa covjece kao rupa bez dna.. da je 90ih dolazilo 1% toga u BiH, dosli bi do Bugarske..
Prestanite šenlučit i 12.7 mm šarat po nebu ko mahniti. 99,99% je to sve u prazno, nego proizvodite projektile zemlja-zrak ili išćite F-22 i Rafale od NATO-a. Bez toga ste gotovi ako Putin ubaci novih 20 divizija pješadije na proljeće.
Ma IKAR vama treba slati i lanc pakete, koliko su vam do sada poslali oruzja trebali ste Moskvu osvojiti a ne, vi se niste pomakli sa linije ni za pedalj..
Pa ne bore se protiv Andore
Ja i? BiH se branila sa najmanjom pomoći, skoro nikakve pomoći
Iran, a predominantly Shia country, was one of the first Muslim countries to provide support for the Bosnian Muslims (Bosniaks, who are mainly Sunni Muslim) in the war. The Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) sent more than five (5,000 to 14,000 tons from May 1994 to January 1996 alone[2] The Hezbollah (Lebanese Shia), supported by Iran, also sent fighters to the war.[6]
Peanuts za ono sto Ukrajina od čitavog zapada dobija
PRIKAŽI ODGOVORE (5)