Prijedlog danskih prostitutki
0
Besplatan seks za učesnike samita o klimi
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se kod nas u seheru ne legalizuje prostitucija?? mislim da ni jedan grad trenutno u svijetu nema vise kuurvestina oda sarajeva
kakva prdara
jesu li ovo ona prava za koja su se žene izborile, da ih se tretira kao objekte sa jednom svrhom - zadovoljenje životinjskih poriva čovjeka? bravo feministice, bravo!
Kud se neko nije sjetio ovim nasim mamlazima u Butmiru sta organizovati, mozda bi im sta doslo iz guzice u glave a ne ne da za*ebaju ovaj narod :) :) :)
kako se mogu prijaviti na taj samit?
@englez-Da kod Tebe nije bio bivši a ne bivša?
ccc
Alaj volim kad* godina izda,sve poskupi pojeftini pi...
Sad ce se nasi politicari utrkivati ko ce na samit,mislim da ce se cak pozvat i na vitalni nacionalni interes.
JA SAM PIPO
ja sam pipo
hocu i ja na samit ,,neradi mi klima
hocu i ja na samit :D
nece osjetiti nista, sta ce im takav sex? :D, ako im ne smeta ovakav sex sa izebanim fuficama, nek dodju u sarajevo malo da imaju samit :D ima anais i aurora perez, pa i ona moja bivsa jedna, ja sam je skroz razvalio taman za taj samit :D