Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek vam je Bog na pomoci a i onima koji vas podrzavaju. Ovaj svijet je pao na samo dno, vise nemoze. Hitler polako postaje samo vasa blijeda sjena.
...spiralu zla pokreću cionisti preko 70 godina .Živio Hamas ,oslobodilačka vojska Palestine.U inat vama ghovnima kojima problemi u Palestini počinju od 7.oktobra 2023.
Ne bi mogao izrael nista bez pomoci SAD i zemalja koji su pod iliminatima a sram bilo islamskih zemalja koji sute na ovo daj ba krenite u rat da gine onda citav svijet posto zele krv..
Šteta što ovaj nije pobjedi za predsjednika
Kada pljujete po jevrejima - sjetite se da je velika razlika izmedju cionista i jevreja i da je puno, puno postenih jevrena koji su na strani Gaze!
Imas i ti svoje buhe..kad je bilo pravo vrijeme da kazes nestno nisi..a sad kasnis 100 dana
Covjek prica decenijama o Ghazi! I od pocetka ovog zadnjeg sukoba. Al, samo da nesto blebleces jel da?
U Gazi je počinjen genocid i urbicid.
Znate zašto Jevreji imaju velik nos? Zato što je zrak besplatan!
Što ne uporedi s Hirošimom jaro?! Drezden ko veli to su britsi.
A znaci Staljingrad nije valjan primjer za razoren grad?
Zao mi je Palestine i Gaze ali budimo realni vise vjesti o situacije u i oko Gaze nego o rusenju drzave BiH....narod nikako nije svjestan da sa ovakvim tempom nase drzave nece biti u narednim 5 godina. Narod drzi proteste za Gazu a ne drzi proteste protiv Tuzilastva i Suda BiH koji nista ne rade za sto su placeni....Sport nam je unisten, obrazovanje unisteno, zdravstvo unisteno ali nama je bitnija Gaza....halo ljudi na cemu ste?
Neka neće glasali ste za izdajnike i nasjeli na lažne priče o Novaliću i Izetbegovićima takav naivan narod i ne treba da ima državu.
Pa, nasa drzava je mnogo zesce napade izdrzala, ovo je samo kraj jednog sistema pa se trzavice desavaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne mogu nikako da razumijem da islamske zemlje nijemo gledaju šta se dešava u Palestini.Znam da su i oni podijeljeni ali kako ne skontaju da su oni možda sljedeći.
@...109 I okupirani dio Palestine ce biti ociscen od cionistickog smeca jad vrijene za to sazrije. Ovo sto sada chifuti rade sami Sebi jamu kopaju
hahaha Koliko ste vi samo Dresdena do sada napravili?
Bernie je Jevrej koji nije cionist tako da nikad nije imao sanse da postane predsjednik Amerike.
a rijetko normalan i sposoban politicar u toj prokletoj zemlji
Razorena a cijeli svijet suti kad se muslimani ubijaju
Sute muslimani, pa sto bi se nesto drugi pobunili
Pa šute i muslimani dok se pravoslavna braća Rusi i Ukrajinci tuku. Nikog ne interesuje tuđa avlija, osim ako tu ne vidi svoj interes.