Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST...SKIDAM KAPU
I ja bi primio i prijavicu se ovdje u Holandiji za jednu fameliju dok se nesnadju.Sta jedem ja jedu i oni sta je tu proble.Kazu uradi dobro djelo dobro se dobrim vraca.
Aferim!
Ma vidi se da su gospoda,obrazovani i prije svega ljudi.
Meni je zao ovako porodica sa djecom kad bjeze. Problem je sto 90% migranata cine iskljucivo muskarci koji su kukavicki ostavili zene i djecu kod kuce, a svoje dupe hoce da izvuku u zapadnu Evropu. Zato ih ne volim. Jer ko bjezi od rata on ne bira najbogatije zemlje. Ko bjezi od rata ostao bi u Turskoj ili Grckoj. Ovima su cilj pare. Opet kazem kad je porodica i djeca u pitanju razumijem. Ali ne volim migrante zato sto su to skoro iskljucivo muskarci koji bjeze i u kojima ima vjerovatno i religijskih fanatika.
Za sve treba imati osjecaj.Cestitam porodici iz Srbije na divnom gestu.
Ja i da mogu nemam para da primim porodicu , ali vidim da neki imaju želju jer kukaju za njima , pa ako hoće biti solidarni neka prime porodicu Sirijaca , jer prigovarati nekom kako je nehuman prema ovima prosto nema prava ako sam ne učini nešto ono što drugima prigovara. Znači krenite autom i pokupite porodice Sirijaca i sve im dajte što bi im dala EU , a onda slobodno serite ne druuštvenim mrežama kako su Evropljani,EU,Srbi,Makedonci,Grci,...govna jer im slabo daju pomoć..
@ngel@ OK , onda burazeru danas otkaži interenet i nađi malog Sirijca , otvori mu žiro račun i svaki mesec mu uplati po 15 eura što si plaćao dosad internet. A kasnije prihvati porodicu Sirijaca , pa ako ima u tvom loncu za 4 ukućana , biće još i za 6 sirjskih gladnih ustiju , pa makar i kačamaka jeli svaki dan. Ja mislim da je to pošteno , zar ne?? Međutim , ti to verovatno nećeš učiniti a prigovaraš nekome koji ima internet i sere preko preko njega.
@ngel@ Ko kenja?! , janisam ništa rekao nego prigoviro ovim moralistima koji očekuju da svi skočeda im daju i pomažu , i kao neko neće ili kaže da nema , onda je on fašista,gad,islamofob,..... To je kao da ideš ulicom i prosjak od tebe traži para , a ti ne bendaš nego prođeš , a onda on počne da se dernja "Crko da bogda" i još mu se pridruže prolaznici koji ništa nisu prosjaku dali ali hoće tebe da pljunu jer si gad.
hajmo sad oplesti po ovim flasam iza prije nego sto pohvalimo ovaj plemeniti gest jer u tome smo najbolji! svaka cast jelena!
Gledaj tamo flaša iza :D
kao sto rekoh. jadno da jadnije ne moze biti
Ta slike je tu upravo s ciljem da se primjete flaše
PRIKAŽI ODGOVORE (3)