Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEVOLIM TE ALIJA ZATO STO SI BALIJE - ZAPALIM VAM TEPIH
zivela srbija
zivela srbija
zivela srbija
zivela srbija
ma jebo djindjica on je izdajica, long live legija, smrt balijama, cetniks pride world wide www.united-cetniks.de.vu
BOSANCI...! Nemojte da ste tako kurceviti preko interneta Svi znate da su vam tigrovi jebali zene,sestre i cerke,a onda ih klali Nemojte da se ponove one 90-e godine MAMICU VAM JEBEM U PICKU sta vi pretite SRBIMA. PICKE PAPUCARSKE Gde ste izbegli MAMU VAM JEBEM U USTA... Vi ste kao neka vojna velesila? PICKE JEDNE JEBACU VAM MATER POPUSITE MI KURAC SVE CU VAS POKLATI JEBEM VAM MAMU TURSKU AJDE NEKO NEK MI SE JAVI ,MAMU VAM TURSKU AJDE PICKE DA VIDIM KOLIKO STE JAKI CEKAM...MAMU VAM JEBEM JSO RDB
dobro za njega sto su ga uhapsili jer mi bismo njega ubili isto ko i ARKANA
vlasine jebem vam svetog savu usta
Ej cigane bolje bi ti bilo da ucis Turski jer prije da ce se Turska vratiti na ove prostore.Jebace vam majku kad tad (vama pogotovo,ovaj put nece ni jedan ziv ostati da slavi neki novi Kosovski boj) i ne samo vama nego cijeloj Evropi.Okreni se oko sebe pa pogledaj istini u oci mamlaze.Treci svijet je sve mladji dok Evropa odumire.Prosjek starosti na zapadu je za par godina blizu 5o dok je na istoku oko 17.Pa sta mislis bijedo srpska.Ne trebaju nam Turci,satrli bi vas sad pa sad.Nemate hljeba da jedete nanu vam sugavu.
VRANA VRANI NE VADI OCI OVO JE SAMO KAMUFLAZA ON NIT SE KRIO NITI JE BIO TRAZEN
ZA PROVOKATORA CETNICKO PSETO STO SE NE PRADSTAVIS NEGO DRUZIS SA MUSLIMANIMA A MRZIS IH GNJIDO USRANE GUZICE
Heheheheh Dobar vic, dobar! Dobar srbin, mrtav srbin!
Pricaju dva prijatelja, pa veli prvi: -"Jesi li primjetio da je srbija ko Nokia?" -"Mislis sve ljepsa?" -"Ne nego sve manja."
xxx budalo jedna balijska 1. nisam iz RS nego Srbije 2. voleo bih rado u lice da ti kazem, a onda pickicu da ti polomim poturice bedna 3. sto se materi tice najebavao sam se vasih turskih oko Drine - sada barem lepu decu mogu da imaju hahahahahahahahahahaha 4. necemo batice ostati mi bez icega - tih vasih 20 i nesto procenata sto jedva u bedi i jadi drzite ce nestati zajedno sa vama u vatri i krvi - teci ce turska krv jos jedan - zadnji put!