Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji to Hrvat ima BH putovnicu??? Mozda Hrvatsku, Englesku, Njemacku...ali BiH nikada !!! Osobnu mozda da, ali putovnicu NEVER. Tebi je bitno sta ce ti tko reci i sta pise na papiru, a nije ti bitno sta je u stvarnosti. Papir se lako zamjeni, to smo vidjeli u YU.
@@frenk da te HAHAhh joj kritican si majke mi... Buraz, i meni i tebi u pasosu pise BiH pa ti pricaj sta oces... bilo gdje da odes nece za tebe govoriti srbin, hrvat, govorit ce da si Bosanac, isto kao sto ces ti za nekoga iz Belgije reci da je Belgijac a ne Flamanac ili Frankofonac, tebi je to isto, boli te ki.ta sta je, isto kao sto njega boli taki da li si srbin ili hrvat, ti si bosanac njemu, prokontaj malo o tome
2.2 mil bosnjaka, cudno kako samo ovi sto nedaju popis stanovnistva znaju kolko ih ima hah ima vas vise u svedskoj nego u bosni jado bez identiteta cuj bosnjaka, bosnjaci?
pa ne znam tko pusi, vi nemate ono sto vam vasi mediji propovjedaju niti cete imati. posjeti malo hrvatska i srpska mjesta u bih, pa ces se osjecati veci stranac nego u beogradu i zagrebu ;-)) toliko o \"tvojoj\" bih
moze se samo raspasti kad nestane 2.2m bosnjaka...a sve do tad...mozete nam ga po.pusiti....
Belgija se kao i BH traba raspasti. Umjetnu drzavu koju narod ne zeli, ne treba na silu odrzavati u zivotu.