Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, najgore mi je bilo kad sam moro sam ubrat šipku...
Djeca se ne bi trebala tući, ali danas se nažalost ide u drugu krajnost - roditelji nisu nikakvi autoriteti svojoj djeci, što je takođe pogrešno. Dijete se može kazniti i na drugačiji način sem udaranjem (nema mobitela, crtića, igrica, izlazaka, džeparca), ali treba biti dosljedan ako se već roditelj odlučio za kaznu.
Moja Mama je bila sektasica ooo kako je bila sektasica znaci ... ja vazda mislio tako treba to a vidi .. znaci gle ne treba to tako nego samo treba pricati sa djecom ... garantujem da je neko popricao sa onim prekrasnim dijetetom sto je momka zbolo na vilsu da sigurno nebi .... da daaaaa ali definitivno Mama mi je sektasica...
Nisam za silu. Ni u kakvoj situaciji niti u kakvom obliku.