Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ANTIFASTI BIH SU UZ TEBE BASHARE!HRABRO DO KONACNE POBJEDE!
Allah Souria Bashar O BAS! ZA OVE VEHABIJE FASISTE MRZITELJE PREKO 50 % PRIPADNIKA SAA SU SUNITTI BORE SE RAME UZ RAME SA ALEVITIMA,SITIMA,KRSCANIMA,KURDIMA! POLAKO SE BLIZI KRAJ FASISTIMA IZ SSA!
Što sam ja mrzitelj a ti nisi?Eto vidi se u postu da mrziš "vehabije" tj. i ti si mrzitelj.Osim ako ne smatraš da je "halal" mrziti vehabije a ostale ne. Znam ja Čavezu za takve "sunite" koji se bore za social-komunizam vjeru Karla Marksa rame uz rame sa Alevitima,Šijjama,Kršćanima i Kurdima a ima li tu gdje muslimana?Hehehe
Hahah Pravi svećenik."Oprašta grijehe" svojim ovčicama.A ovih ludih Alevita sve više sliče svojoj braći hrišćanima. Tačno se može vidjeti da danas uglavnom hrišćansko-nevjernički svijet podržava Assada a muslimanski svijet podržava muslimane mudžahide. A danas hrišćani govore ovi Alevije su "pravi muslimani" a oni pobunjenici nisu.Hvala Allahu što za hrišćane nisam "pravi musliman",odmah znam da sam na Pravom putu inšaAllah.Samo ovo je pouka za razumom obdarene.
druze TALIBE, nisi napisao ovoliko besmislica u jednom postu otkako te poznajem :-(((( ok, ok, svako moze imati los dan ... krenimo redom: 1. jedini krscani koji podrzavaju Siitskog Mesara Basara i njegov genocidni rezim su Rusi ! 2. Zapad nedvojbeno podrzava FSA, u prevodu: pobunjenike 3. Zasto uporno izbjegavas termin "Sije Rafidije" ?! Nije valjda da cak i Vas prave muslimane sponzorira tzv "Iranski 'kulturni' centar" pa Vam se ne grize ruka koja sadaku dijeli ?! 4. Zapad ne voli ni jedne muslimane, da se ne foliramo ... 5. popij jos jednu kaubojsku kavu pa na pisanje osmisljenijih postova ( kaubojska kava se pravi tako sto u kavu ubacis konjsku potkovicu pa ako potkovica potone, dodas jos kave, sve dok potkovica ne ostane na povrsini! )
Ampače,Zapad podržava sekulariste ali muslimane ne. Zato što Šiije u Siriji nisu Rafidije nego Aleviije nekadašnje Nusajrije.Rafidije su ti uglavnom u Iranu.Malo ko zna da Rafidije Alevije smatraju otpadnicima ali eto kada se radi protiv muslimana oni se brzo ujedine. "Zapad ne voli ni jedne muslimane" kažeš.Koliko to vrsta muslimana ima?U ovom sukobu imaju samo jedni muslimani,i imaju perzijanci vatropoklonici i ove Alevije koji su najbliži hrišćanstvu po svojoj dogmi. Ampače još se ti trebaš nagledat MEMRI tv-a da pariraš talibu po pitanju bliskoistočne religije i politike.
Pa većeg fašiste od Assada nemam, i ti SFRJ bolje ti je da se ne mješaš tamo gdje ti nije mjesto, ne znaš o čemu pričaš očigledno.
Amerikanci pokušavaju i njega uništiti, baš kao što su i Libiju uništili !!!
Assade druže stari, ne daj da ti stoka fašistička uništi zemlju !!! Mi smo uz tebe !!! Gazo govna !!!